-
Poslednjih 5 pesama
- Bajaga - S' Druge Strane Jastuka
- Tony I Zeljko - Zabluda
- Crvena jabuka - Nema, Nema Vise Vremena
- Massimo Savic - Dodirni Me Slucajno
- Djordje Balašević - Ljudmila (Noc kad je Tisa nadosla)
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajukusnije lovačke šnicle
Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
Zdrava salata sa sirom i jagodamaOva salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdraveJagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
-
PutovanjaKrakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada
Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
Sedam sjajnih razloga da posetite BratislavuU Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
-
PreporučujemoPravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta
Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.
Rešite se korova na prirodan načinProleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Švarcvald torta
Bilo da slavite rođendan ili ne, za Švarcvald tortu je uvek pravo vreme!
24-03-2017 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Piyaphat
Sastojci:
- 6 belanaca
- 6 kašika šećera
- 6 žumanaca
- 12 kašika oraha
- 2 kašike brašna
- 1 prašak za pecivo
Fil 1:
- 2 dcl soka od višnje
- 2 kašike gustina
- 4 kašike šećera
Fil 2:
- 1l slatke pavlake
- pa 2 dcl kisele pavlake
Priprema: Kora: Umutiti 3 belanca, 3 kašike šećera, 3 žumanca, 6 kašika oraha, 1 kašika brašna i pola praška za pecivo. Okrugao kalup za tortu srednjih dimenzija premazati margarinom ili uljem i posuti laganim slojem brasna. Rernu zagrijati na 180 C i peci koru 20-tak minuta.
Ispeći takve dvije kore. Priprema Fila 1: Sve skuvati u gusti fil i ostaviti da se ohladi. Fil 2: Umutiti 1 l slatke pavlake, pa 2 dcl kisele pavlake dodati u umućenu slatku pavlaku i izmešati kašikom. Kada se sve pripremi slagati sledećim redosledom: kora, fil 1, višnje, fil 2 pa opet kora , fil 1, višnje, fil 2. i ukrasiti tortu po želji. -
Pročitajte i...Omiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
Domaći sladoled od jagode i avokadaUopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...
Tart sa čokoladom i malinamaSočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: