Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Magazin - Tri Sam Ti Zime saptala ime

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Magazin - Tri Sam Ti Zime saptala ime
    2. Bajaga - Od sumraka do svitanja
    3. Crvena jabuka - Sa tvojih usana
    4. Vlado Georgiev - Zbogom ljubavi
    5. Nina Badrić - Carobno Jutro
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 22. april - 1 - Dodir noći
    2. 22. april - 2 - Dodir noći
    3. 22. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 19. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

    Zdrava salata sa sirom i jagodama Zdrava salata sa sirom i jagodama

    Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

    Rešite se korova na prirodan način Rešite se korova na prirodan način

    Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
  • Povezani članci
  • Štrudla sa višnjama

    Štrudla sa višnjama, keksom i čokoladom osvojiće vas već nakon prvog zalogaja!




    29-10-2015 | 15:03 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-FomaA

     

    Sastojci:

    - 2dl mleka
    - 2 dl ulja
    - 2dl vode
    - 10 kašika šećera
    - 1 kašičica soli
    - kvasac
    - kora i sok od jednog limuna
    - 900 gr mekog brašna
    - kg višanja
    - 200 gr čokolade za kuvanje
    - 100 gr mlevenog keksa
    - 250gr šećera
    - šolja mleka
    - 3 kašike ulja
    - 100 gr šećera u prahu

    Priprema: Kvasac otopite u mlako mleko pa dodajte vodu, ulje, so, 10 kašika šećera, sok i rendanu koru limuna. Postepeno dodajte brašno i zamesite glatko testo, ostavite da odstoji sat vremena na toplom. Nakon toga testo podelite na četri dela i ostavite da odstoji još pola sata. Za fil pomešajte višnje, keks i 250gr šećera. Razvijte testo tako da bude debljine oko 0,5 cm, nafilujte i pospite preko fila rendanu čokoladu. Uvijte štrudle i poređajte ih u podmazan pleh. Za mešavinu, pomešajte jednu šolju mleka i 3 kašike ulja. Svaku štrudlu premažite mešavinom ulja i mleka te ostavite još pola sata da narastu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 35minuta.

  • Pročitajte i...
    Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Čokolada Recept za domaće proteinske čokoladice

    Proteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...

    Sladoled Domaći sladoled od jagode i avokada

    Uopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...

    Tart Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: