Slušate: Muzički mix

Pesma: Alisa - Sanja

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Alisa - Sanja
    2. Saša Kovačević - Ludak
    3. Viktorija - Ljubav je samo reč
    4. Kaliopi - Kofer ljubavi
    5. Goca Tržan - Haljina
  • Beograd Uzivo
  • Odeon travel
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vesna Čipčić - Petak - Mojih 50
    2. 22. avgust - 1 - Dodir noći
    3. 22. avgust - 2 - Dodir noći
    4. 22. avgust - 3 - Dodir noći
    5. Vesna Čipčić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Kroketi od piletine Kroketi od piletine

    Ukoliko volite krokete, obožavaćete ih i u ovoj kombinaciji ukusa.

    Mafini sa višnjama Mafini sa višnjama

    Neodoljivi mafini za celu porodicu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.08 117.90 118.73
    CHF 107.35 108.11 108.86
    USD 105.78 106.52 107.27
  • Povezani članci
  • Sarmice od zelja

    Uživajte u ukusu sarmica od zelja.




    12-09-2016 | 10:29 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-snyfer

     

    Sastojci:

    - 1/2 kg mlevenog mesa (juneće i/ili svinjsko)
    - 150 g pirinča,
    - 1 glavica crnog luka ili dva mlada luka,
    - 2 veze zelja (sa po 10 listova),
    - vezica kiseljaka ili 1 dl jabukovog sirćeta,
    - so, biber, mlevena crvena paprika, malo ulja

    Priprema: Luk sitno naseckajte i u tiganju ga propržite kratko na malo masnoće. U proprženi luk dodajte pirinač, so, biber, papriku, sve promešajte, skinite sa ringle i ovu mešavinu dodajte u presno mleveno meso. Meso ne dinstam i ne pržim, zato što tako više volim, jer ako meso izdistate pre punjenja (sarmi, sarmica, paprika ili sličnog), u kuvanom jelu punjenje će više biti nalik nekom mesnom sosu. Ako punjenje pravite sa presnim mesom onda sve možete rukom dobro umesiti kao za pljeskavice. U suprotnom, meso dodajte luku i pirinču i sve zajedno propržite. Listove zelja dobro operite i prelijte vrelom vodom . Ohladite ih, skinite peteljke i onaj drvenasti srednji deo lista. U svaki list zelja, stavite mešavinu mesa, pirinča i začina i zavijajte sarmice. Sarmice pecite u rerni na 200°C.

  • Pročitajte i...
    Kroketi od piletine Kroketi od piletine

    Ukoliko volite krokete, obožavaćete ih i u ovoj kombinaciji ukusa.

    Meksička salata Meksička salata

    Povrtna salata koja će zadovoljiti ljubitelje pikantnijih ukusa.

    Pohovani karfiol Pohovani karfiol

    Pohovano povrće je uvek odličan izbor kada vam ponestane ideja za ručak. Uz sos po želji dobićete jako ukusan zalogaj.

    Zapečeni krompir sa ruzmarinom Zapečeni krompir sa ruzmarinom

    Krompir napravljen na ovaj način može se služiti u salatu od sezonskog povrća.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: