Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu
    2. Željko Joksimović - Ljubavi
    3. Dado Topić - Floyd
    4. Doris Dragović - Krivi ljudi
    5. Bebi Dol - Brazil
  • Beograd Uzivo
  • Beogradski festival igre
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Goran Sultanović - Utorak - Mojih 50
    2. 15. januar - 1 - Dodir noći
    3. 15. januar - 2 - Dodir noći
    4. 15. januar - 3 - Dodir noći
    5. Goran Sultanović - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći prebranac Domaći prebranac

    Ukoliko ste se uželeli pravog domaćinskog ručka, idealan predlog je prebranac.

    Kesten pire Kesten pire

    Napravite kesten pire i ukrasite ga šlagom.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.55 118.37 119.20
    CHF 99.70 100.40 101.11
    USD 95.99 96.66 97.34
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Šargarepa krem čorba

    Ova čorbica biće pravo osveženje za vaš organizam.




    11-08-2017 | 13:33 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- Ildi Papp

     

    Sastojci:

    - 1 glavica luka
    - 500 g šargarepe
    - 3 kašike ulja
    - 1 kašicica žutog šećera
    - malo soka od limuna
    - 2 kašike putera
    - so, biber
    - 2 kriške hleba ili krutoni

    Priprema: Luk isecite na kockice, šargarepu na kolutiće. Luk propržite na 2 kašike ulja. Dodajte šargarepu, propržite, pospite šećerom i karamelizujte. Nalijte vodom, dodajte malo soli i otklopljeno kuvajte dok tečnost ne ispari za jednu četvrtinu. Začinite začinom od suvog povrća, biberom i sokom od limuna. Izmiksujte čorbu u blenderu ili štapnim mikserom i propasirajte kroz gušce sito. Isecite hleb na kockice i propržite ga na puteru. Pre služenja umešajte u čorbu hladan puter isečen na kockice kako bi se sve povezalo. Sipajte čorbu u male činijice i ukrasite krutonima.

     

  • Pročitajte i...
    Pileća bela čorba Pileća bela čorba

    Hladno vreme zahteva da se na jelovniku nađe okrepljujuća čorba.

    Domaća juneća čorba Domaća juneća čorba

    Okrepite vaš organizam domaćom čorbom bogatom povrćem i junetinom.

    Fileti oslića sa povrćem Fileti oslića sa povrćem

    Riba je zdrav izvor proteina, pa se njena konzumacija preporučuje barem dva puta nedeljno, a u kombinaciji sa Frikom-ovom Mediteranskom mešavinom koja predstavlja spoj rezane paprike, kukuruza šećerca, zelene boranije, šampinjona, luka i zelenih maslina imaćete nepogrešivo zdrav obrok.

    Musaka od povrća Musaka od povrća

    Napravite ukusno jelo od povrća.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: