Slušate: Popodne sa Ivanom Drobnjaković

Pesma: Laki Pingvini - Ne, nisam tvoj heroj

Popodne sa Ivanom Drobnjaković
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Laki Pingvini - Ne, nisam tvoj heroj
    2. Željko Joksimović - Zaboravljaš
    3. Viktorija - Rat i mir
    4. Goca Tržan - Sreco necija
    5. Boris Novković - Ti si tu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Tinska - Četvrtak - Mojih 50
    2. 21. jun - 1 - Dodir noći
    3. 21. jun - 2 - Dodir noći
    4. 21. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Tinska - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći džem od malina Domaći džem od malina

    Sezona je malina, pa iskoristite priliku da napravite slatko.

    Francuska salata Francuska salata

    Francuska kuhinja ubraja se među najtraženije u svetu, a nalazi se na meniju svih prestižnih svetskih restorana. Felisiti Cloek, donosi vam recept tradicionalne francuske salate.

  • Delta city
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 120.90 121.75 122.61
    CHF 111.54 112.33 113.12
    USD 108.29 109.05 109.81
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Rolat od mlevenog mesa sa povrćem

    Jedno od jela na vašoj uskršnjoj trpezi može biti i rolat od mesa. Lako se servira, lepo izgleda i ukusan je.




    13-04-2017 | 11:50 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Timolina


    Sastojci:

    - 1 kg mešanog mlevenog mesa
    - 1 jaje
    - 4 kašike prezli
    - so, biber
    - 3 paprike
    - 1 glavica crnog luka
    - 1 šargarepa
    - šaka graška
    - 4 tvrdo kuvana jaja
    - 1 žumance

    Priprema: U odgovarajući sud stavite meso, jedno jaje, dodajte prezle, sitno iseckan crni luk, izrendanu šargarepu, papriku očišćenu od semenki i iseckanu na kockice. Zamesite testo i ostaviti u frižideru 30 minuta. Skuvati grašak, malo ga prohladiti, pa dodati u testo od mesa. Obariti 4 jaja, ali da budu tvrdo kuvana. Na radnoj površini staviti najlon ili foliju, malo je premazati zejtinom ili mašću. Na foliju staviti testo od mesa i vlažnim rukama oblikovati testo u pravugaoni oblik. Na pravugaonik od mesa, staviti tvrdo kuvana jaja, po dužini jedno za drugim. Uz pomoć folije, meso urolajte u rolat. Pleh premazati uljem pa staviti rolat. Umutiti jedno žumance i premazati rolat odozgo i sa strane. Peći na 200-220 stepeni, oko sat vremena.

  • Pročitajte i...
    Francuska salata Francuska salata

    Francuska kuhinja ubraja se među najtraženije u svetu, a nalazi se na meniju svih prestižnih svetskih restorana. Felisiti Cloek, donosi vam recept tradicionalne francuske salate.

    Jaje na oko Domaće jaje na oko

    Evo saveta kako da pripremite odličan doručak za dobar početak radnog dana!

    Burito Burito

    Ukoliko ste za jedan kaloričan ručak, meksički burito je odlična opcija.

    Rolovano belo meso Rolovano belo meso

    Belo meso pripremljeno po ukusu istinskih gurmana.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: