Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Idoli - Dok dobuje kisa

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Idoli - Dok dobuje kisa
  2. Vlado Georgiev - Hej ti
  3. EKV - Par godina za nas
  4. Parni Valjak - Ljubavna
  5. Aleksandra Radović - Ljubavi Moja
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Slobodan Trkulja - Ponedeljak - Mojih 50
  2. 24. januar - 1 - Dodir noći
  3. 24. januar - 2 - Dodir noći
  4. 24. januar - 3 - Mojih 50
  5. Miona Marković - Petak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Žito sa šlagom Žito sa šlagom

  Ukusan desert, koji će voleti cela porodica.

  Domaće pituljice Domaće pituljice

  Domaće pituljice, u zavisnosti od priloga, mogu biti slatki ili slani obrok.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.69 117.52 118.34
  CHF 109.04 109.81 110.58
  USD 105.85 106.60 107.35
 • Povezani članci
 • (R)evolve u Studentskom kulturnom centru

  Institut za umetničku igru će 26. aprila u Studentskom kulturnom centru predstaviti projekat (R)evolve koji je osmišljen tako da pred Svetski dan igre koji se tradicionalno obeležava 29. aprila, predstavi savremena istraživanja mladih umetnika u oblasti umetničke igre.
  18-04-2018 | 15:30 | Autor/Izvor: Naxi media-Public PR

  Foto: Bigstockphoto- conrado

   

  Osnovna ideja ovog projekta je da studente umetničke igre pokrene na razmišljanje da daju odgovor na postavljeno pitanje „Šta je revolucija danas?“, prvenstveno u umetnosti, jer su u okviru nastavnog procesa na Institutu za umetničku igru imali priliku da kroz mnogobrojne pristupe razmatraju ideju revolucije i da je kroz različite medije i predstave. Pojam revolucije je razmatran na predmetima: savremena igra, koreografija, sinergije i transformacije, performans i instalacije, režija, konceptualna umetnost i fotografija, tako da će ovi radovi biti prikazani u formi koreografije, video koreografije, video radova, performansa, instalacija, fotografija i plakata.

  Kako i sama revolucija uvek podrazumeva stvaranje nečeg novog, autentičnog, drugačijeg i neponovljivog, to stvaranje u sebi objedinjuje prethodno iskustvo, teorijsko i praktično, tako da se stvaranje novog omogućuje kroz formulaciju već proživljenog i naučenog. Samim tim i radovi koje su studenti osmišljavali nose u sebi dobar potencijal za formulisanje kako sopstvenih umetničkih praksi i pristupa, tako i pomeranja u umetničkoj igri uopšte.

  U okviru programa će se predstaviti studenti svih godina Instituta za umetničku igru, osnovnih i Master studija. Biće organizovana i radionica Nike Janković (Hrvatska), gostujućeg profesora instituta za umetničku igru. Radionica će biti otvorena za sve zainteresovane koji se bave istraživanjima u oblasti savremene igre i koreografije i održavaće se od 16h u velikoj sali Studentskog kulturnog centra. Glavni deo programa počinje u 19h i biće izveden u svim prostorima Studentskog kulturnog centra.

 • Pročitajte i...
  Deset godina Zemlje gruva Deset godina Zemlje gruva

  Bend Zemlja gruva ove godine proslavlja 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni, velikim koncertom u Beogradu, 8. decembra, u kultnoj sali SKCa.

  moderan ples Aprilski susreti u SKC-u

  Aprilski susreti, tradicionalna glavna godišnja manifestacija SKC-a, ove godine se održava od 1. do 4. aprila kroz saradnju Instituta za umetničku igru iz Beograda i Studentskog kulturnog centra. Koncept ovogodišnjih Aprilskih susreta usmeren je prvenstveno na savremene izvođačke umetnosti i predstavljen je kao komunikacija vizuelnih umetnosti i plesa.

  Dolazak Nobelovca izazvao euforiju Dolazak Nobelovca izazvao euforiju: I Ljosa čita Andrića

  Juče je Beograd posetio Nobelovac Mario Vargas Ljosa, što je izazvalo opšte oduševljenje među postovaocima njegovog dela. Ljosa je najpre posetio Institut Servantes, da bi nakon toga u knjižari Delfi SKC potpisivao knjige.

  Jelica Greganović: Osmeh za svaki dan Jelica Greganović: Osmeh za svaki dan

  Promocija knjige "Osmeh za svaki dan“ Jelice Greganović održaće se u četvrtak, 4. juna od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: