-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Ostani djubre do kraja
- Doris Dragović - Krivi ljudi
- Knez - Tina bambina
- Marija Šerifović - Pametna I Luda
- Oliver Dragojević - Moj Lipi Andjele
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPopularne kupus kifle
Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
Čokoladne kuglice sa borovnicamaSočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
ZdravljeŠest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina
Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
Napitak koji podstiče izbacivanje vode i olakšava proces mršavljenjaNapici koji podržavaju mršavljenje i pomažu u izbacivanju viška vode često se baziraju na sastojcima koji su diuretički (podstiču izbacivanje tečnosti) i koji podržavaju metabolizam.
-
PutovanjaLetujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite
Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
Deset stvari koje će vam olakšati putovanje automobilomPutovanje automobilom može da bude uzbudljivo iskustvo, ali i izazovno, posebno ako niste dobro pripremljeni.
-
PreporučujemoJednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera
Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižiderDanas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 119.64 120.49 121.33 USD 108.91 109.68 110.45
-
Punjene tikvice na grčki način
Idealan obrok koji možete servirati uz grčki jogurt.
02-03-2018 | 12:58 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Elena Veselova
Sastojci:
- 1 glavica luka
- 3 čena belog luka
- 250 g mlevenog mesa
- 100 g obarenog pirinča
- 30 g suvog grožđe
- so, biber
- aleva paprika
- cimet
- mleveni kim
- 4 tikvice
- 4 kašike maslinovog ulja
- 16 komada koktel paradajzaPriprema: Iseckati glavicu crnog i 1 čen belog luka, pa izmešati sa mlevenim mesom i grožđicama. Posoliti, pobiberiti, dodati alevu papriku, kim i cimet. Oprati tikvice, očistiti ih i uzdužno prepoloviti. Izdubiti tikvice kašičicom i napuniti ih mesom. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Poređati napunjene polovine tikvica. Preliti maslinovim uljem, posuti alevom paprikom, poređati polovine koktel paradajza i peći oko 35 minuta. Ukrasiti mirođijomi crnim maslinama.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: