-
Poslednjih 5 pesama
- Massimo Savic - Samo za tvoje oci
- Zdravko Čolić - Okano
- Oktobar 1864 - Nadji me
- Vlado Georgiev - Andjele
- Parni Valjak - Neda
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
Punjena pljeskavica
Predlog za današnji ručak!
06-06-2015 | 13:54 | Autor/Izvor:
Predlog za današnji ručak!
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 16.4.2014. - 12:38:00
(Foto:bigstock/maksheb)
Sastojci:
- 500 g mlevenog svinjskog mesa,
- 2 crvena luka,
- 2 čena belog luka,
- 1 kašičica mešavine suvog začina,
- so, biber,
- 2 jaja,
- 1-2 kašike prezli,
- 150 g rendanog kačkavalja,
- 2 kašičice senfa,
- 2 kisela krastavčića.
Priprema:
U jednu posudu stavite mleveno meso, naseckan crveni luk i jedan čen belog, jaja, začine. Dobro promešajte da se sve lepo spoji i oblikujte 4-5 velikih pljeskavica. Za nadev pomešajte seckani čen belog luka, kačkavalj, narendane krastavce, senf. Rasporedite nadev na pola pljeskavice i drugom stranom je zatvorite. Rubove dobro stisnite da nadev ne može da iscuri. Na malo ulja pecite sa svake strane 7-10 minuta na srednjoj vatri.