Prolećni Naxi

Poslednjih nedelja svi nestrpljivo odbrojavamo dane do početka proleća, ali Beograd odbrojava do 26.marta, kada počinje novi, PROLEĆNI NAXI.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 19.03.2012. - 16:43:00

Prolecni Naxi 2012

Vedro nebo i sunčane dane ne možemo da vam obećamo, ali vedro raspoloženje i najbolju muziku garantujemo!
Prolećno buđenje će biti veselije i lakše uz "Jutarnji šou" i duplu dozu Naxi zvezda - Sanju i Nešu, koji se svakog radnog jutra trude da vam daju najzanimljivije informacije, kažu kakvo nas vreme očekuje (iako uvek navijaju za sunčan dan) i prenose precizne informacije o stanju u saobraćaju uživo sa beogradskih ulica i to uz pomoć Naxi kamera sa portala naxi.rs

Na "braniku" dnevnog programa, od 10 do 14 h, i dalje hrabro stoji Svetislav Sveta Stefanović, ovog puta u novom izdanju - "Na sve strane Sveta". Sve ono čime vas je do sada zabavljao i zasmejavao, i još mnogo više, Sveta vam donosi u prolećnom Naxi radiju.

Više nije potrebno da sami tražite informacije o dešavanjima u gradu - o svemu što se dešava u Beogradu priča vam Maja u popodnevnom programu "Maja i grad". Otkriva gde su najveća sniženja, predlaže koje filmove i predstave da pogledate, poklanja vam ulaznice, ali i razgovara sa znamenitim frajerima Beograda... Slušajte svakog radnog dana od 14 do 18 h.

I ovog proleća uživaćete i u emisiji "Mojih 50" u kojoj naše poznate ličnosti dele svoje priče i uspomene i prisećaju se omiljenih domaćih pesama koje su na neki način obeležile njihove živote i karijere. Dejan Avramović će ugostiti mnoge koje do sad niste videli i čuli u ovakvoj ulozi i uz čije ćete priče neke pesme još više zavoleti.

I dalje je najluđa i najslušanija žurka u gradu, tačno od 19 h i tačno na 96,9 MHz. Neša čini sve kako biste poželeli da zaigrate gde god da ste.

Za romantičnu večernju atmosferu tu je "Dodir noći", emisija ljubavnih pesama koje volite, ali koje i birate i slušate svake večeri od devet do ponoći.

Nedeljom od 20 do 21 h uživaćete uz najlepše stihove i priče o ljubavima i putovanjima u emisiji Maje Rakovic "Pod mostovima snova".

Vikend jutra ovog proleća biće obojena Svetinim maštarijama u emisiji "Sa Svetom na ti" u kojoj ćete slušati najzanimljivije priče iz jednog sasvim posebnog – Svetinog ugla. Sa Svetom na ti bićete subotom i nedeljom ujutru od 8 do 11 h.

Opusti se i uživaj uz PROLEĆNI NAXI!

Kontaktiraj nas