Slušate: Dodir noći

Pesma: Vlado i Rodja - Draga

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Vlado i Rodja - Draga
    2. Oliver Dragojević - Sto To Bijese Ljubav
    3. Sergej Ćetković - Pogledi u tami
    4. Zdravko Čolić - Ljubavnici
    5. Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Katarina Gojković - Utorak - Mojih 50
    2. 26. jun - 1 - Dodir noći
    3. 26. jun - 2 - Dodir noći
    4. 26. jun - 3 - Dodir noći
    5. Katarina Gojković - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći pilav Domaći pilav

    Pilav možete služiti i kao glavni obrok.

    Štrudla sa grožđicama Štrudla sa grožđicama

    Poslastica za celu porodicu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 120.65 121.51 122.36
    CHF 110.92 111.70 112.48
    USD 107.80 108.56 109.32
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Pohovana riba

    Odličan predlog za ručak.




    17-02-2017 | 14:36 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- PaulCowan

     

    Sastojci:

    - 150 g prezli
    - 20 g parmezana
    - 2 kašike korice od limuna
    - 1 česanj belog luka
    - začini po želji
    - 1 jaje
    - 2 kašike mleka
    - 100 g brašna
    - 500 g ribljih fileta

    Priprema: Ukljuciti rernu na 180 C. Tepsiju obloziti papirom za pečenje. U multipraktik dodati 150 g hleba-seckan na komade,nastrugan parmezan,nastruganu limunovu koricu i so. Sve dobro sjediniti da se dobije smesa kao za prezle. Smesu izručiti na pripremljenu tepsiju i staviti u rernu da se peče-15 minuta uz povremeno mešanje. Kad je smesa dobila zlatnu boju izvaditi iz rerne, ostaviti da se prohlati. Ponovo vratiti u multipraktik da se samelje. Prezlu staviti u činiju, u drugu činiju dodati jaje- izlupati i dodati mleko, zgnječen beli luk i začine, a u trecu činiju brašno. Ribu iseći na manje komade ili štapice,te je malo posoliti. Obložiti tepsiju papirom za pečenje. Ribu uvaljati u brašno,zatim u izmućeno jaje i na kraju u prezlu pa slagati u pripremljenu tepsiju. Zatim ribu malo poprskati s ulje. Pripremljenu tepsiju s ribom staviti u već zagrejanu rernu na 180 stepeni i peći 10-15 minuta. Peći 5-10 minuta ili dok riba ne dobije lepu zlatnu boju.

  • Pročitajte i...
    Teleći gulaš Teleći gulaš

    Ukoliko volite mađarsku kuhinju i teletinu, ovako pripremljen gulaš će vam se posebno dopasti.

    Francuska salata Francuska salata

    Francuska kuhinja ubraja se među najtraženije u svetu, a nalazi se na meniju svih prestižnih svetskih restorana. Felisiti Cloek, donosi vam recept tradicionalne francuske salate.

    Jaje na oko Domaće jaje na oko

    Evo saveta kako da pripremite odličan doručak za dobar početak radnog dana!

    Burito Burito

    Ukoliko ste za jedan kaloričan ručak, meksički burito je odlična opcija.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: