Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Viktorija - Barakuda

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Viktorija - Barakuda
    2. Hari Mata Hari - Tvoje je samo to sto das
    3. Bijelo dugme - A i ti me iznevjeri
    4. Dino Dvornik - Nadahnuće
    5. EKV - Krug
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dado Topić - Petak - Mojih 50
    2. 23. mart - 1 - Dodir noći
    3. 23. mart - 2 - Dodir noći
    4. 23. mart - 3 - Dodir noći
    5. Dado Topić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Švarcvald torta Švarcvald torta

    Bilo da slavite rođendan ili ne, za Švarcvald tortu je uvek pravo vreme!

    Punjeni paradajz Punjeni paradajz

    Ovako pripremljen paradajz možete služiti kao predjelo.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 123.08 123.95 124.81
    CHF 114.79 115.60 116.41
    USD 114.31 115.12 115.92
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Pohovana riba

    Odličan predlog za ručak.




    17-02-2017 | 14:36 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- PaulCowan

     

    Sastojci:

    - 150 g prezli
    - 20 g parmezana
    - 2 kašike korice od limuna
    - 1 česanj belog luka
    - začini po želji
    - 1 jaje
    - 2 kašike mleka
    - 100 g brašna
    - 500 g ribljih fileta

    Priprema: Ukljuciti rernu na 180 C. Tepsiju obloziti papirom za pečenje. U multipraktik dodati 150 g hleba-seckan na komade,nastrugan parmezan,nastruganu limunovu koricu i so. Sve dobro sjediniti da se dobije smesa kao za prezle. Smesu izručiti na pripremljenu tepsiju i staviti u rernu da se peče-15 minuta uz povremeno mešanje. Kad je smesa dobila zlatnu boju izvaditi iz rerne, ostaviti da se prohlati. Ponovo vratiti u multipraktik da se samelje. Prezlu staviti u činiju, u drugu činiju dodati jaje- izlupati i dodati mleko, zgnječen beli luk i začine, a u trecu činiju brašno. Ribu iseći na manje komade ili štapice,te je malo posoliti. Obložiti tepsiju papirom za pečenje. Ribu uvaljati u brašno,zatim u izmućeno jaje i na kraju u prezlu pa slagati u pripremljenu tepsiju. Zatim ribu malo poprskati s ulje. Pripremljenu tepsiju s ribom staviti u već zagrejanu rernu na 180 stepeni i peći 10-15 minuta. Peći 5-10 minuta ili dok riba ne dobije lepu zlatnu boju.

  • Pročitajte i...
    Punjeni paradajz Punjeni paradajz

    Ovako pripremljen paradajz možete služiti kao predjelo.

    Čorba od karfiola Čorba od karfiola

    Napravite ukusnu čorbu od karfiola, koja će okrepiti vaš organizam.

    Kroketi sa šunkom i kačkavaljem Kroketi sa šunkom i kačkavaljem

    Napravite ukusne krokete, koji se mogu služiti kao ručak ili večera.

     Vitaminska salata Vitaminska salata

    Vitaminska salata kao stvorena je za prolećni detoks.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: