Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo
    2. Galija - Pismo
    3. Doris Dragović - Malo mi za sriću triba
    4. Azra - Meni Se Duso Od Tebe Ne Rastaje
    5. Riblja čorba - Avionu Slomicu Ti Krila
  • Beograd Uzivo
  • Odeon travel
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vesna Čipčić - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 16. avgust - 1 - Dodir noći
    3. 16. avgust - 2 - Dodir noći
    4. 16. avgust - 3 - Dodir noći
    5. Žera - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Mafini sa višnjama Mafini sa višnjama

    Neodoljivi mafini za celu porodicu.

    Meksička salata Meksička salata

    Povrtna salata koja će zadovoljiti ljubitelje pikantnijih ukusa.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.95 117.77 118.60
    CHF 107.60 108.36 109.11
    USD 105.43 106.18 106.92
  • Povezani članci
  • Pohovana riba

    Odličan predlog za ručak.




    17-02-2017 | 14:36 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- PaulCowan

     

    Sastojci:

    - 150 g prezli
    - 20 g parmezana
    - 2 kašike korice od limuna
    - 1 česanj belog luka
    - začini po želji
    - 1 jaje
    - 2 kašike mleka
    - 100 g brašna
    - 500 g ribljih fileta

    Priprema: Ukljuciti rernu na 180 C. Tepsiju obloziti papirom za pečenje. U multipraktik dodati 150 g hleba-seckan na komade,nastrugan parmezan,nastruganu limunovu koricu i so. Sve dobro sjediniti da se dobije smesa kao za prezle. Smesu izručiti na pripremljenu tepsiju i staviti u rernu da se peče-15 minuta uz povremeno mešanje. Kad je smesa dobila zlatnu boju izvaditi iz rerne, ostaviti da se prohlati. Ponovo vratiti u multipraktik da se samelje. Prezlu staviti u činiju, u drugu činiju dodati jaje- izlupati i dodati mleko, zgnječen beli luk i začine, a u trecu činiju brašno. Ribu iseći na manje komade ili štapice,te je malo posoliti. Obložiti tepsiju papirom za pečenje. Ribu uvaljati u brašno,zatim u izmućeno jaje i na kraju u prezlu pa slagati u pripremljenu tepsiju. Zatim ribu malo poprskati s ulje. Pripremljenu tepsiju s ribom staviti u već zagrejanu rernu na 180 stepeni i peći 10-15 minuta. Peći 5-10 minuta ili dok riba ne dobije lepu zlatnu boju.

  • Pročitajte i...
    Meksička salata Meksička salata

    Povrtna salata koja će zadovoljiti ljubitelje pikantnijih ukusa.

    Pohovani karfiol Pohovani karfiol

    Pohovano povrće je uvek odličan izbor kada vam ponestane ideja za ručak. Uz sos po želji dobićete jako ukusan zalogaj.

    Zapečeni krompir sa ruzmarinom Zapečeni krompir sa ruzmarinom

    Krompir napravljen na ovaj način može se služiti u salatu od sezonskog povrća.

    Pohovani kačkavalj Pohovani kačkavalj

    Kaloričan obrok za prave gurmane.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: