Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Sergej Ćetković - Ako te nije pronašla ljubav

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Sergej Ćetković - Ako te nije pronašla ljubav
    2. Nina Badrić - Takvi kao ti
    3. Bijelo dugme - A i ti me iznevjeri
    4. Frajle - Fina
    5. Vajta - Bilo mi je lijepo s tobom
  • Beograd Uzivo
  • Revita
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tony Cetinski - Petak - Mojih 50
    2. 13. jun - 1 - Dodir noći
    3. 13. jun - 2 - Dodir noći
    4. 13. jun - 3 - Dodir noći
    5. Tony Cetinski - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaće šnenokle Domaće šnenokle

    Odlično rešenje ukoliko želite da preskočite kakao i čokoladu.

    Morska salata Morska salata

    Toplo vreme je uveliko tu, pa zašto ne biste sebe počastili jednim morskim specijalitetom?

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.15 117.98 118.81
    CHF 104.48 105.22 105.95
    USD 103.91 104.64 105.37
  • Povezani članci
  • Pohovana riba

    Odličan predlog za ručak.




    17-02-2017 | 14:36 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- PaulCowan

     

    Sastojci:

    - 150 g prezli
    - 20 g parmezana
    - 2 kašike korice od limuna
    - 1 česanj belog luka
    - začini po želji
    - 1 jaje
    - 2 kašike mleka
    - 100 g brašna
    - 500 g ribljih fileta

    Priprema: Ukljuciti rernu na 180 C. Tepsiju obloziti papirom za pečenje. U multipraktik dodati 150 g hleba-seckan na komade,nastrugan parmezan,nastruganu limunovu koricu i so. Sve dobro sjediniti da se dobije smesa kao za prezle. Smesu izručiti na pripremljenu tepsiju i staviti u rernu da se peče-15 minuta uz povremeno mešanje. Kad je smesa dobila zlatnu boju izvaditi iz rerne, ostaviti da se prohlati. Ponovo vratiti u multipraktik da se samelje. Prezlu staviti u činiju, u drugu činiju dodati jaje- izlupati i dodati mleko, zgnječen beli luk i začine, a u trecu činiju brašno. Ribu iseći na manje komade ili štapice,te je malo posoliti. Obložiti tepsiju papirom za pečenje. Ribu uvaljati u brašno,zatim u izmućeno jaje i na kraju u prezlu pa slagati u pripremljenu tepsiju. Zatim ribu malo poprskati s ulje. Pripremljenu tepsiju s ribom staviti u već zagrejanu rernu na 180 stepeni i peći 10-15 minuta. Peći 5-10 minuta ili dok riba ne dobije lepu zlatnu boju.

  • Pročitajte i...
    Morska salata Morska salata

    Toplo vreme je uveliko tu, pa zašto ne biste sebe počastili jednim morskim specijalitetom?

    Riblje pljeskavice Riblje pljeskavice

    Napravite ukusne pljeskavice od ribljeg mesa.

    Domaća krem čorba od šargarepe Domaća krem čorba od šargarepe

    Napravite ukusnu krem čorbu od šargarepe u domaćoj radinosti.

    Piletina u kari sosu Piletina u kari sosu

    Piletina u kombinaciji sa ovim začinom daće neodoljiv obrok.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: