Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli
  2. YU Grupa - Mornar
  3. Jelena Tomašević - Okeani
  4. Bebi Dol - Brazil
  5. Zana - Mladicu moj
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Snežana Bogdanović - Petak - Mojih 50
  2. 21. mart - 1 - Dodir noći
  3. 21. mart - 2 - Dodir noći
  4. 21. mart - 3 - Dodir noći
  5. Snežana Bogdanović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaća baklava Domaća baklava

  Ukusan deset koji će voleti cela porodica.

  Pljeskavice od krompira Pljeskavice od krompira

  Napravite ukusne pljeskavice od krompira.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 117.12 117.95 118.77
  CHF 103.67 104.41 105.14
  USD 102.93 103.65 104.38
 • Kupon.rs
 • Povezani članci
 • Počinje Beogradski mesec fotografije

  Beogradski mesec fotografije je neprofitna organizacija, posvećena popularizaciji fotografije kroz edukativne i umetničke programe.
  26-03-2018 | 12:15 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto- www.BillionPhotos.com


  "Belgrade Photo Month” predstavlja međunarodni festival fotografije koji se održava tokom aprila, u više od 35 galerijskih i javnih prostora u Beogradu. Misija festivala je da pojača vidljivost srpskih fotografa i uopšte fotografije u Beogradu, kao i da pokaže ostatku sveta šta se dešava u Beogradu, jednom od najuzbudljivijih gradova u Evropi. Sa druge strane, jedan od ciljeva festivala je i da da pokaže publici u Srbiji šta se dešava u svetu,  tako što će ugostiti fotografe iz drugih delova sveta i organizovati propratne događaje tokom trideset dana – od 29.03 do 30. aprila 2018., što će biti treće godišnje izdanje festivala.

  - Manifestacije poput Beogradskog meseca fotografije, koje neguju otvoreni konkurs kao princip selekcije, pružaju nam priliku da se upoznamo sa različitim temama, estetikama i poetikama, koje istovremeno govore kako o najsuptilnijim ličnim pričama i interesovanjima tako i o činjenici da smo svi deo istog sveta i da te teme, ma kako bile udaljene, mogu da komuniciraju globalno -  rekla je Mia David, arhitektkinja i docentkinja na Fakuletu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu.

  Festival Belgrade Photo Month će biti otvoren izložbom odabranih projekata u takmičenju „Novi talenti 2018“ uz podršku Nikon-a, u Uk parobrod.

  Uporedo sa izložbom „Novi talenti 2018“  biće predstavljeni i najbolji radove koji su pristigli na „Instagram“ konkurs na temu „Kretanje“, uz podršku BG Elite Foto.

  Pet najboljih foto projekta „New Talents“ i „Instagram“ izložbu ćete moći da pogledate do 19. aprila 2018. u UK Parobrod.

  NOVI TALENTI 2018 je medjunarodno takmičenje namenjeno mladim fotografima rodjenim posle 31.12.1992. godine. U sastavu medjunarodnog žirija koji je zadužen za selekciju radova su Thomas Licek (Austrija, predsednik Udruženja Evropskog meseca fotografije), Mia David (Srbija, Arhitektkinja i Docentkinja na Fakuletu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu), Sophia Greiff (Nemačka, Ko-osnivačica Fotogoks festivala), Dragan Pavlović (Srbija, Profesor na Fakultetu za medije i komunikaciju) i Vicenç Boned i Lloveras (Katalonija, direktor Tagomago Collectors Projects). Žiri je pregledao i evaluirao 88projekata koji su zadovoljili uslove konkursa. Ove godine smo imali radove iz 24 zemlje, Tri pobednika Novi Talenti 2018 su:

  Adam Žondlo (Adam Żądło), rođen 6. jula 1993. godine u Poljskoj. Studirao na Jan Matejko Akademiji lepih umetnosti u Krakovu, gde se usavršavao u oblastima animacije i fotogra je. Nakon detinjstva provedenog u planinskom selu Pcim, Adam kombinuje svoje životno iskustvo iz ruralnog sveta sa naukom i novim tehnologijama. Na Beogradskom mesecu fotogra je, Adam će se predstaviti izložbom „Napušteno selo“, pričom o životinjama koje se više ne osećaju kao kod kuće u prirodi, a koje se sve ređe i ređe daju videti na selu, dok nemaju budućnost u našim gradovima. Kao što je Adam rekao, „njihove sudbine pokazuju transformaciju koja se dešava na našoj farmi, u celom selu i u našim glavama“.

  Miljan Vuletić rođen je 1994. godine u Novom Sadu. Trenutno živi u Pragu, gde je na master studijima na Fakultetu umetnosti i dizajna na Univerzitetu Jan Evangelista Purkyne u mestu Ústí nad Labem. Na Beogradskom mesecu fotogra je Miljan će predstaviti seriju fotogra ja„Mali spomenici“. Ove fotogra je su uzete iz albuma nepoznate jugoslovenske porodice. Uzimajući pojedinačni primerak iz društvenog sistema, građansku porodicu, gestovima savijanja, bušenja i preklapanja teži se uzdizanju njenog privatnog na status javnog u formu spomenika.

  Nana Hajtman (Nanna Heitmann), rođena 14. oktobra 1994. godine u Ulmu, u Nemačkoj. Trenutno studira foto-žurnalizam i dokumentarnu fotogra ju na Univerzitetu primenjenih umetnosti u Hanoveru. Nana će na Beogradskom mesecu fotogra je predstaviti svoj serijal fotogra ja „Iščezli s prozora – Kraj jednog vremena“. Kao što je Nana objasnila, „Niko neće žaliti za preteranom eksploatacijom čoveka i prirode nakon što se poslednji ugljokop zatvori. Toplina rudara, njihove tradicije i veoma speci čan identitet ovog regiona će zauvek nestati. To je ono što će nedostajati.“ +Jost Franko – Shepherds i Pedro Moreno – IAHULA
 • Pročitajte i...
  Otvorena prva Mi (Xiaomi) prodavnica u Srbiji Otvorena prva Mi (Xiaomi) prodavnica u Srbiji

  Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Anastasija Grujić, Darija Vračević i drugi podržali su otvaranje Xiaomi prodavnice u Ušće Shopping Center u Beogradu. Prodavnica nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih kućnih uređaja do električnih skutera.

  Tijana Bogićević ima poseban poklon za 8. mart Tijana Bogićević ima poseban poklon za 8. mart

  Ovih dana je sve u znaku poklanjanja, pre svega nežnijem polu, a ona je spremila poklon za sve koji vole njenu muziku! Pevačica Tijana Bogićević i njen tim odlučili su da samo tokom predstojećeg praznika omoguće poseban popust za kupovinu karata za njen koncert 12. aprila u Kombank Dvorani.

  Atelje Suzane Perić održao radionicu Deca za mame Atelje Suzane Perić održao radionicu Deca za mame

  Atelje Suzane Perić zajedno sa kreatorkom Suzanom Perić danas je u Osnovnoj školi Dušan Digalić otvorila prvu radionicu pod nazivom Deca za mame, koje se održavaju u susret Medjunarodnom Danu žena.

  Čarolija na ledu: Snežana i sedam patuljaka Čarolija na ledu: Snežana i sedam patuljaka

  Novogodišnje praznike u Beogradu ulepšaće tumačenje omiljene bajke Snežana i sedam patuljaka na ledu, koje će se održati od 7. do 9. decembra u Štark Areni.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: