Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži
  2. Riblja čorba - Kad sam bio mlad
  3. Kemal i Danijela - Ovako ne mogu dalje
  4. Crvena jabuka - Deni
  5. Babe - Ko me ter'o
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Sara Milutinović - Petak - Mojih 50
  2. 12. decembar - 1 - Dodir noći
  3. 12. decembar - 2 - Dodir noći
  4. 12. decembar - 3 - Dodir noći
  5. Sara Milutinović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Posna salata od povrća Posna salata od povrća

  Ukusna posna salata, idealna za praznični post.

  Punjene urme Punjene urme

  Ukusan slatki zalogaj koji se brzo priprema.

 • Delta city
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.70 117.52 118.35
  CHF 105.98 106.72 107.47
  USD 104.43 105.17 105.90
 • Povezani članci
 • Play Media Day 02: Važna uloga radija u digitalnoj budućnosti

  Na nedavno održanom komunikacijskom događaju Play Media Day 02 Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija i predsednica Udruženja RAB Srbija istakla je da radio ima odličnu perspektivu u digitalnoj budućnosti te da će uz malo prilagođavanja biti korak ispred svih drugih tradicionalnih medija.
  26-05-2017 | 13:58 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Naxi media, Željka Dimić

   

  Play Media Day 02 okupio je oko 500 učesnika, ali i predavača i panelista koji su u petak, 19. maja u Banjaluci razmenili znanje i ostvarili nova poznanstva.

  Na medijskom panelu „Opstanak tradicionalnih medija u digitalnoj budućnosti”, na kome su značajna novinarska imena govorila o procesu prilagođavanja medija novim tehnologijama i savremenom načinu života, istaknuto je da radio kao medij ima izvanrednu perspektivu u digitalnoj budućnosti.

  - Što se Naxi radija tiče mi smo odavno zakoračili u svet digitalnih medija. Naša mreža „Naxi digital” postoji već šest godina i postiže odlične rezultate širom sveta. To vidimo i po porukama slušalaca iz celog sveta, ali i po podacima o slušanosti naših live streaming-a. Primer za to da se Naxi veoma sluša, i van granica Srbije, je Banjaluka, u kojoj sam i lično, na nekoliko mesta u gradu, čula neku od Naxi digital radio stanica. Moj savet svim kolegama iz medija jeste da ne beže od novih tendencija u svetu medija, već da se potrude da im se što bolje prilagode - rekla je Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija i predsednica udruženja RAB Srbija.


  (Foto: Naxi media)


  Pored Maje Rakovic, kao predstavnik radijske industrije govorio je i Adnan Osmanagić, osnivač i direktor RSG radija iz Sarajeva, koji se složio sa tvrdnjom da se radio kao medij brzo prilagodio i iskoristio internet kao svoju veliku prednost i priliku za razvoj.

  Na panelu su govorili i glavna urednica “Oslobođenja” Vildana Selimbegović i glavni urednik magazina “NIN” Milan Ćulibrk uvereni su da će štampa preživeti i aktuelnu tehnološku revoluciju uz napomenu da će opstati samo dobre novine, koje će čitaocima ponuditi kvalitetne autorske tekstove. O situaciji na komercijalnim i javnim televizijama govorili su urednica i novinarka na hrvatskom RTL-u Mirjana Hrga, direktorica Alternativne televizije iz Banjaluke Nataša Tešanović i legendarni Goran Milić koji su istakli da je ključno da televizije gledaocima ponude kvalitetno novinarstvo i prepoznatljiva TV lica kojima publika veruje.

  Panel “Opstanak tradicionalnih medija u digitalnoj budućnosti” bio je najposećeniji na celoj manifestacije, a veliko interesovanje vladalo je i za drugim predavanjima koja su učesnicima dale dobar uvid u savremene tendencije u svetu medija, marketinga, odnosa sa javnošću i društvenih mreža kao sve aktuelnijih kanala komunikacije.

  Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 02 ponudio je kvalitetnu edukaciju, stvorio nova prijateljstva, saradnje, iskustva i uspomene koje se pamte celi život.

 • Pročitajte i...
  Proslava 25. rođendana Naxi radija NAXI RADIO: 25 godina ljubavi prema radiju

  Naxi radio, najslušanija beogradska radio stanica, u četvrtak, 28. novembra proslavio je dve i po decenije postojanja u glamuroznom ambijentu hotela "Hilton", uz prisustvo brojnih ličnosti iz javnog života, predstavnika medija, saradnika i prijatelja.

  Radio-dani RAB Srbija: Radio niko ne gasi Radio-dani RAB Srbija: Radio niko ne gasi

  Najveći regionalni medijski skup okupio je predstavnike preko 150 radio-stanica, članica RAB Srbija, kao i goste iz Italije, Norveške, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Mađarske.

  radio-naxi Sokoj prihvatio predloge RAB Srbija

  Godinu dana nakon što je Udruženje radio-stanica RAB Srbije pokrenulo inicijativu za otpočinjanje pregovora sa Sokojem, postignut je dogovor o dodatnim popustima na minimalne tarife koje radio-stanice i lokalne televizije plaćaju tom udruženju.

  Godinu dana od odlaska muzičke legende Godinu dana od odlaska muzičke legende

  Na današnji dan, 27. jula regionalna muzička scena ostala je bez jednog od najznačajnijih jugoslovenskih i hrvatskih muzičara i kanautora, Olivera Dragojevića.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: