Slušate: Dodir noći

Pesma: Osvajači - Mozda nebo zna

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Osvajači - Mozda nebo zna
    2. Merlin - Da šutiš
    3. Galija - U Raju Iznad Oblaka
    4. Vlado i Rodja - Draga
    5. Elektricni Orgazam - Igra R'n'R cela Jugoslavija
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Žarko Kovačević - Utorak - Mojih 50
    2. 30. mart -1 - Dodir noći
    3. 30. mart -2 - Dodir noći
    4. 30. mart - 3 - Dodir noći
    5. Žarko Kovačević - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Šnenokle Šnenokle

    Napravite domaće šnenokle i obezbedite slatki zalogaj za celu porodicu.

    Domaća krompir čorba Domaća krompir čorba

    Okrepite organizam domaćom čorbom od krompira.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.68 117.50 118.32
    CHF 110.09 110.86 111.64
    USD 105.83 106.58 107.32
  • Povezani članci
  • Pileći rolat

    Ručak koji će voleti cela porodica.




    10-02-2017 | 15:24 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Miiicha

     

    Sastojci:

    - 1 pile sredne velicine
    - 150 g slanine u tankim listovima
    - 1 srednja glavica crnog luka
    - 2 šnite hleba
    - 1 dl mleka
    - 1 jaje
    - peršun
    - so, biber, začin C

    Priprema: Prvo oštrim nožem pažljivo odvojiti kožicu sa pileta. Pile zatim iseći na manje komade i odvojiti meso od kostiju. Belo meso iseći na tanke filete, a meso koje smo skinuli sa bataka i pribataka usitniti u blenderu ili sitno iseckati.Crni luk sitno iseckati i propržiti na malo ulja, a hleb potopiti u mleko i ostaviti da stoji 10-tak minuta dok ne omekša. Pripremiti fil: izmesati meso koje smo usitnili, dodati proprzeni luk i hleb koji smo ocedili od mleka. Sve posuti seckanim peršunovim lišćem i dodati jedno jaje. Začiniti po ukusu. Preko lista folije raširiti prvo kožicu od pileta (ako se negde pocepala samo lepo namestiti), pa odozgo rasporediti tanke listove slanine. Preko toga staviti filete belog mesa, malo posoliti, a zatim naneti pripremljeni sos. Sve zajedno uviti u rolat, još malo posoliti i preliti uljem, pa zamotati čvrsto u alu foliju. U dublji pleh sipati malo vode i spustiti tako zamotanu roladu, sve zajedno peći na 200 C oko 45-50 minuta. Izvaditi iz rerne i samo malo odmotati foliju, pa vratiti nazad u rernu da se peče jos 20-30 minuta dok korica lepo ne zarumeni.

  • Pročitajte i...
    Zapečeni makaroni sa povrćem Zapečeni makaroni sa povrćem

    Obork koji se brzo priprema.

    Krompir sa piletinom i šampinjonima Krompir sa piletinom i šampinjonima

    Predlog za ručak u kome će uživati cela porodica.

    Domaća musaka od karfiola Domaća musaka od karfiola

    Kombinacija sira i karfiola sjajna je preporuka za ručak.

    Tuna salata Tuna salata

    Ukusna salata, čija vam priprema neće douzeti mnogo vremena.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: