Slušate: Dodir noći

Pesma: Goca Tržan - Sreco necija

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Goca Tržan - Sreco necija
    2. Valentino - Oka tvoja dva
    3. Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
    4. Riblja čorba - Dobro jutro
    5. Karolina Gočeva - Kad volis
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Srđan Čolić - Utorak - Mojih 50
    2. 15. jul - 1 - Dodir noći
    3. 15. jul - 2 - Dodir noći
    4. 15. jul - 3 - Dodir noći
    5. Srđan Čolić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Rolnice od tikvica i sira Rolnice od tikvica i sira

    Idealan obrok tokom letnjih dana.

    Knedle sa čokoladom Knedle sa čokoladom

    Evo jednog recepta za prave sladokusce.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.91 117.73 118.56
    CHF 105.39 106.13 106.88
    USD 103.83 104.56 105.29
  • Povezani članci
  • Pikantna čorba od bundeve

    Ljubitelji pikantnog ukusa obožavaće ovu čorbu.




    07-07-2017 | 10:06 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-maksheb

     

    Sastojci:

    - 1 srednja hokaido bundeva
    - 4 veće šargarepe
    - 1 manji celer
    - 1 manja crvena ljuta papričica
    - 1 glavica luka
    - 4 čena belog luka
    - 4 kašike maslinovog ulja
    - po ukusu krupne morske soli
    - 1 kašičica origana
    - 1 kašičica domaćeg pekmeza od kajsija
    - 1 kašičica mlevene paprike
    - oko 1 l vode
    - 50 g semenki golice

    Priprema: Bundevu očistiti od semeniki i iseći na krupnije kocke. Šargarepu i celer oguliti i iseći na sitne kockice. Papričicu očistiti od semena i iseckati. Luk oguliti i iseći na četvrine. Beli luk razdvojiti na čenove i očistiti. Svo pripremljeno povrće pomešati sa maslinovim uljem, krupnom morskom solju, origanom, mlevenom paprikom i pimentom. Staviti u pleh i peći na 200 C oko 30 minuta. Ukoliko je potrebno pred kraj pečenja možete podliti sa malo vode. Kada je povrće dobro pečeno izručite ga u šerpu i izmiksajte ga štapnim mikserom uz dodatak vode i kašičicom domećeg pekmeza od kajsija dok ne dobijete kremastu čorbu željene gustine. Čorbu kuvajte dok ne provri, začinite po ukusu. Semenke golice tostirajte kratko sa maslinovim uljem i morskom solju. Služite ih uz čorbu.

  • Pročitajte i...
    Rolnice od tikvica i sira Rolnice od tikvica i sira

    Idealan obrok tokom letnjih dana.

    Zapečene makarone sa mesom Zapečene makarone sa mesom

    Ukoliko ste ljubitelj testetine, uživaćete u ovom receptu.

    Potaž od cvekle Potaž od cvekle

    Potaž se vrlo lako i brzo priprema a odličnog je ukusa. Sasvim dovoljno da se nađe na vašoj trpezi!

    Salata sa dimljenim lososom Salata sa dimljenim lososom

    Konzumiranje ribe je posebno preporučljivo tokom letnjeg perioda, pa zašto svoj organizam ne biste obradovali jednom ukusnom salatom?

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: