-
Poslednjih 5 pesama
- Viktorija - Arija
- Dino Dvornik - Tebi pripadam
- Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
- Boris i Kemal - Daleko
- Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
ZdravljeSezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo
Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.
Saveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizoraStručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
-
PutovanjaPosetite Prag ovog proleća
Glavni grad Češke, s ponosom nosi tutulu jednog od najlepših gradova Evrope, a za to je sigurno zaslužna predivna arhitektura i bajkovita atmosfera koja dolazi do izražaja sa prvim prolećnim danima.
Koje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mestoNedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
-
PreporučujemoDa li redovno čistite otirač na ulazu? Evo zašto je to važno
Postoje objektivni razlozi koji ukazuju na važnost čišćenja otirača, uprkos činjenici da mnogi od nas često zaborave da to i urade.
Blistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trikaOdržavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Pastrmka na roštilju
Ukusan i zdrav ručak.
19-09-2017 | 14:34 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstochphoto-Shaiith
Sastojci:
- 4 pastrmke
- 1 glavica crnog luka
- 1 paradajz
- 1 paprika
- peršunovo lišće
- ulje
- limun
- biber, soPriprema: Svežu pastrmku dobro oprati u hladnoj vodi i ispeći je celu sa obe strane na roštilju. Pečenoj ribi nožem raseći leđa od glave do repa. Sad pažljivo odojite kost, izbacite utrobu pa ribu posoliti i pobiberiti. Spremiti nadev na sledeći način: iseči sitno crni luk, paradajz, papriku i peršunovo lišće. Sve pomešati pa ovim nadevom napuniti mesto gde je bila utroba ribi. U tiganj stavite 1/4 l ulja i kad ovo provri, vrućim uljem prelite celu ribu. Zatim prelite limunovim sokom. Služiti hladno.
-
Pročitajte i...Tortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
Vitaminska bomba: Smuti za užinu ili doručakToplije vreme nas tera da menjamo navike u ishrani i više se krećemo. Kvalitetan smuti možete da ponesete na posao, a ako vam padne energija smuti je sjajna užina. Zato obavezno zapišite ovaj recept.
Tart sa čokoladom i malinamaSočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: