-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Ulica i broj
- Knez - Pricaj Sa Mnom
- Zdravko Čolić - Zagrli me
- Petar Grašo - Vera od suvog zlata
- Viktorija - Arija
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajukusnije lovačke šnicle
Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
Zdrava salata sa sirom i jagodamaOva salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdraveJagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
-
PutovanjaKrakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada
Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
Sedam sjajnih razloga da posetite BratislavuU Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
-
PreporučujemoPravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta
Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.
Rešite se korova na prirodan načinProleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.68 109.45 110.21
-
Osvoji Sunday vrhunske domaće kolače
Da li ste znali da više ne morate da se mučite satima da bi obradovali najmilije, jer kompanija Kolid International proizvodi Sunday kolače izuzetnog kvaliteta i ukusa. Kolači su napravljeni za svakodnevno uživanje, jer uz Sunday kolače svaki dan je praznik.
06-06-2015 | 07:38 | Autor/Izvor:
Da li ste znali da više ne morate da se mučite satima da bi obradovali najmilije, jer kompanija Kolid International proizvodi Sunday kolače izuzetnog kvaliteta i ukusa. Kolači su napravljeni za svakodnevno uživanje, jer uz Sunday kolače svaki dan je praznik.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave:9.12.2014. - 11:15:00
(Foto:Kolid Sunday promo)Slušajte program i pratite Facebook stranicu Naxi radija gde ćete do kraja decembra imati priliku da osvojite najukusnije Sunday kolače. Kada ugledate post o Sunday kolačima na Naxi Facebook stranici budite brzi, ali i kreativni. Odgovorite na zadatak i uživajte u Sunday kolačima.
Sunday ima 60 različitih vrsta kolača podeljenih u dve kategorije: Suvi kolači (Petite four, gurabije, vanilica, Biscotti) i sirupasti kolači (baklave, tulumbe, medeni kolači, kadaif).
Petit four kolači dobili su naziv od francuske reči sitni kolač. Jedinstvena kombinacija dva biskvita i različitih vrsta fila (džem, vanila...), dekorisani komadićima kikirikija, mrvicama čokolade ili kokosa. Često se služe uz kafu ili čaj. Dostupni su u različitim pakovanjima kao pojadinačne vrste ili mix pakovanja.
Sirupasti ukusi su već prepoznatljiva vrsta kod nas (tulumbe, baklave i sl.) ali napravljeni po najkvalitetnijoj recepturi. Sunday poslastice modernog su izgleda, praktične ambalaže i odličnog ukusa. Sunday u svojoj ponudi ima i veliki izbor baklava i posnih i mrsnih: od roll baklave sa cimetom, trouglaste baklave sa višnjom, preko tradicionalne baklave do posnih trouglastih baklava sa filom od oraha i roll baklave sa cimetom i čokoladnim prelivom.
Ljubitelji Sunday kolača uskoro će moći da uživaju u novim interesantnim proizvodima i ukusima, naročito oni najizbirljiviji.