Slušate: Mojih 50

Pesma: Djordje Balašević - Ja luzer

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djordje Balašević - Ja luzer
    2. Film - Doći ću ti u snovima
    3. Vještice - Totalno drukciji
    4. Viktorija - Samo teraj ti po svome
    5. Severina - Kao
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Ivana Stanković - Petak - Mojih 50
    2. 19. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 19. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 19. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Ivana Stanković - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći koh Domaći koh

    U susret vikendu, napravite kolač za celu porodicu.

    Pohovane tikvice Pohovane tikvice

    Pohovane tikvice odličan su izbor kada vam ponestane ideja za ručak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.41
    CHF 106.86 107.61 108.36
    USD 105.93 106.67 107.42
  • Povezani članci
  • Nudle sa povrćem

    Napravite nudle sa povrćem i uživajte u ukusnom obroku.




    01-02-2017 | 13:55 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-svry


    Sastojci:

    - 2 pakovanja nudli
    - 150g pilećeg belog mesa
    - 1 crvena paprika
    - 1 šargarepa
    - 1 mladi beli luk
    - 1 mladi crni luk
    - korijander
    - 5 kašika soja sosa
    - 5 kašika ulja od susama
    - 1 kašičica gustina
    - 1 kašičica šećera
    - 1/2 kašičice soli
    - 1/2 kašičice sode bikarbone

    Priprema: Pileće meso iseći na tanke trake. Napraviti marinadu od 1 kašike soja sosa, gustina, šećera, soli, sode i 4 kašika vode. Ostaviti piletinu da se marinira oko pola sata. Potopiti nudle u vrelu vodu i pustiti da odstoje 3 – 5 minuta, u zavisnosti od instrukcija na pakovanju. Kada su omekšale ocediti i dodati par kašika susamovog ulja i promešati. U voku ili tiganju zagrejati ulje. Ocediti piletinu od viška marinade i propržiti. Ako je piletina tanko sečena trebaće oko nekoliko minuta. Izvaditi piletinu i nakon toga na jakoj vatri propržiti beli luk. Dodati seckanu šargarepu i papriku, Pržiti par minuta da povrće omekša (ali ne u potpunosti). Dodati nudle i piletinu i promešati. Skloniti sa vatre i dodati preostali soja sos i susamovo ulje. Na kraju dodati isečeni mladi crni luk i korijander. 

  • Pročitajte i...
    Karfiol čorba Karfiol čorba

    Ukusna čorba neizostavni je deo toplog predjela.

    Ćufte u paradajz sosu Ćufte u paradajz sosu

    Ukusne ćufte u paradajz sosu

    Musaka a la lazanja Musaka a la lazanja

    Ukoliko volite lazanje, oprobajte se u pripremanju ove musake.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: