Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Oliver Mandić - Smejem Se A Plakao Bih

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Mandić - Smejem Se A Plakao Bih
    2. Crvena jabuka - Tvoga srca vrata
    3. Zana - Majstor za poljupce
    4. Željko Samardžić - U ime ljubavi
    5. Sladjana Milošević - Miki, Miki
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Anja Alač - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 29. maj - 1 - Dodir noći
    3. 29. maj - 2 - Dodir noći
    4. 29. maj - 3 - Dodir noći
    5. Sergej Ćetković - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čokoladni mus sa lešnikom Čokoladni mus sa lešnikom

    Desert za prave ljubitelje čokolade.

    Rolnice od patlidžana sa sirom Rolnice od patlidžana sa sirom

    Ukusan obrok u vikendu pred nama.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.77 117.60 118.42
    CHF 109.13 109.90 110.67
    USD 104.94 105.68 106.42
  • Povezani članci
  • Novogodišnji medenjaci

    Obradujte ukućane neodoljivim medenjacima.




    21-12-2015 | 13:48 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-haveseen

     

    Sastojci:

    - 165 gr meda,
    - 60 gr šećera u prahu,
    - 250 gr margerina ili putera,
    - 1 jaje,
    - 1 prašak za pecivo
    - 550 gr brašna
    - po želji cimet

    Glazura:
    - 1 belance
    - 250 gr šećera

    Priprema: Medu dodati šećer i mešati da se šećer sjedinini, otopi, pa dodati omekšali margarin pa opet mešati. Dodati jaje i opet mešati, pa pola mere brašna, cimet i opet mešati, pa prašak za pecivo iskoro svo brasno od 550 gr.
    Kada umesite, umotajte u foliju i stavite u frižider na sat vremena. Peći na 180 stepeni dok rubovi ne počnu da rumene, treba da ostanu svetli.
    Glazura – Belance pomešati sa 200 gr šećera, podeliti smesu, na nekoliko činijica i dodati boje pa umutiti. Sipati u kese za zamrzivač pa odseći vrhove 2mm. Savet: Kada želite da obojite ceo medenjak uradite ivice prvo, polako i pažljivo pa sa čačkalicom ili nečim sličnim kao na slici razvucite smesu po celom medenjaku, nakon toga protresite medenjak levo desno da bi se ta masa odgore izjednačila svuda, pa stavite u frižider da se stegne i onda odgore ga šarajte da vam se boje ne bi topile jedna u drugu.

  • Pročitajte i...
    Kuglice od smokava i kajsija Kuglice od smokava i kajsija

    Ukoliko želite da napravite pauzu od čokolade, kuglice od smokava i kajsija su izvrstan izbor za vas.

    Lava kolač Lava kolač

    Ukusan kolač koji će obožavati istinski ljubitelji čokolade.

    Oblande Oblande

    Ukusan kolač koji se lako i brzo priprema.

    Tulumbe Tulumbe

    Napravite tulumbe u domaćoj radinosti i uživajte u ovom slatkom zalogaju.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: