Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Hari Mata Hari - Stara Ljubavi

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Hari Mata Hari - Stara Ljubavi
    2. Kiki Lesendrić - Mala Plava
    3. Bajaga - Ako treba da je kraj
    4. Neverne Bebe - Uzmi boje
    5. Vlado Georgiev - Andjele
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Milena Pavlović - Petak - Mojih 50
    2. 18. april - 1 - Dodir noći
    3. 18. april - 2 - Dodir noći
    4. 18. april - 3 - Dodir noći
    5. Milena Pavlović - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pikantni pileći paprikaš Pikantni pileći paprikaš

    Ukoliko ste ljubitelj pikantnijeg ukusa, ovog vikenda počastite se domaćim paprikašom.

    Domaće toblerone Domaće toblerone

    Ukoliko pripadate onom delu populacije koji "Toblerone" smatra jednim od omiljenih slatkiša, pokušajte da napravite alternativu u vašoj kuhinji.

  • Odeon
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.27 118.09 118.92
    CHF 102.73 103.45 104.18
    USD 104.31 105.05 105.78
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Novogodišnji medenjaci

    Obradujte ukućane neodoljivim medenjacima.




    21-12-2015 | 13:48 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-haveseen

     

    Sastojci:

    - 165 gr meda,
    - 60 gr šećera u prahu,
    - 250 gr margerina ili putera,
    - 1 jaje,
    - 1 prašak za pecivo
    - 550 gr brašna
    - po želji cimet

    Glazura:
    - 1 belance
    - 250 gr šećera

    Priprema: Medu dodati šećer i mešati da se šećer sjedinini, otopi, pa dodati omekšali margarin pa opet mešati. Dodati jaje i opet mešati, pa pola mere brašna, cimet i opet mešati, pa prašak za pecivo iskoro svo brasno od 550 gr.
    Kada umesite, umotajte u foliju i stavite u frižider na sat vremena. Peći na 180 stepeni dok rubovi ne počnu da rumene, treba da ostanu svetli.
    Glazura – Belance pomešati sa 200 gr šećera, podeliti smesu, na nekoliko činijica i dodati boje pa umutiti. Sipati u kese za zamrzivač pa odseći vrhove 2mm. Savet: Kada želite da obojite ceo medenjak uradite ivice prvo, polako i pažljivo pa sa čačkalicom ili nečim sličnim kao na slici razvucite smesu po celom medenjaku, nakon toga protresite medenjak levo desno da bi se ta masa odgore izjednačila svuda, pa stavite u frižider da se stegne i onda odgore ga šarajte da vam se boje ne bi topile jedna u drugu.

  • Pročitajte i...
    Domaće toblerone Domaće toblerone

    Ukoliko pripadate onom delu populacije koji "Toblerone" smatra jednim od omiljenih slatkiša, pokušajte da napravite alternativu u vašoj kuhinji.

    Desert u čaši od jogurta i višanja Desert u čaši

    Ukusan desert koji ne zahteva pečenje.

    Tulumbe Tulumbe

    Napravite ukusne tulumbe i počastite vašu porodicu u vikendu koji dolazi.

    Kuglof od čokolade Kuglof od čokolade

    Desert koji će sjajno ići uz jutarnju kafu ili kao užina.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: