Novi album Sandija Cenova (VIDEO)

Pevač Sandi Cenov predstavio je svoj novi album "I to je to", pet godina nakon objavljivanja prethodnog albuma.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 1.08.2012. - 15:50:00

Novi album Sandija Cenova (VIDEO)

Nove pesme, ubrzo nakon predstavljanja, izazvale su veliki interes publike, a za singlove "Večera s doručkom", "Za nas ljude izgubljene" i "To je to" Sandi je snimio spotove.

Na novom albumu pored devet novih pesama, biće uvrštene i dve bonus pesme. Većinu pesama potpisuje sam Sandi, ali je tim saradnika koje je okupio na novom albumu, poput Ante Pecotića i Igora Ivanovića dodatna garancija za uspeh.

Posebno iznenađenje na ovom albumu je saradnja sa mladom, uspešnom violončelistkinjom Anom Rucner, koja mu se pridružila u pesmi "Jelo, Jelena", a koja će već na jesen biti predstavljena kao aktuelni singl sa albuma.

- U ova krizna vremena ipak sam išao za svojim srcem i sve što imam sam uložio u snimanje svog novog albuma "To je to". Ali isplatilo se. To sam beskompromisno ja, sa svojih deset novih pesama, koje su sve na tragu onog, po čemu me ljudi već godinama prepoznaju. A to su, naravno, ljubavne pesme po kojima smo mi u Hrvatskoj oduvek bili prepoznatljivi u čitavoj regiji, a to je pop, koji se može svrstati među svetska izdanja. Pozdrav svima i uživajmo svi zajedno u novim pesmama i u toplom letu... - rekao je Sandi Cenov.

Uživajte u novim spotovima i pesmama, a u septembru i u Sandijevom gostovanju na Naxi radiju.

Kontaktiraj nas