Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Divlji Andjeli - Voli Te Tvoja Zver

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Divlji Andjeli - Voli Te Tvoja Zver
  2. Vajta - Bilo mi je lijepo s tobom
  3. Zdravko Čolić - Sto ti dadoh
  4. Toše Proeski - Čija si
  5. Nina Badrić - Cipele
 • Beograd Uzivo
 • Parni valjak koncert
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Ivana Stanković - Petak - Mojih 50
  2. 19. septembar - 1 - Dodir noći
  3. 19. septembar - 2 - Dodir noći
  4. 19. septembar - 3 - Dodir noći
  5. Ivana Stanković - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaći koh Domaći koh

  U susret vikendu, napravite kolač za celu porodicu.

  Pohovane tikvice Pohovane tikvice

  Pohovane tikvice odličan su izbor kada vam ponestane ideja za ručak.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.59 118.42
  CHF 106.48 107.23 107.99
  USD 105.61 106.35 107.10
 • Povezani članci
 • NOAfest 2018 okuplja savremene vizuelne umetnike

  NOAfest 2018 okuplja petu godinu za redom savremene vizuelne umetnike.
  03-09-2018 | 11:55 | Autor/Izvor: Naxi media-NOAfest 2018 PR

  Foto: Bigstock-Elena Larina

   

  U heterogenosti umetničkog izražavanja svake godine biran je drugačiji medij koji ih spaja, ove godine to je mozaik. Pojam „Open Art“ je pokretačka tačka koja fokus stavlja na umetnika(cu) i njegov (njen) odnos prema mediju, od sakralnih preko profanih do ispitivanja granica u tehnici mozaika. Pored domaćih umetnika u učešću u festivalu pridružiće se i tri gosta iz regiona.

  NOA je festival domaće savremene umetnosti. Kroz kontinuirano razvijanje saradnje i aktivno programsko rešenje NOAfest usmeren je sa jedne strane na istraživanje odnosa akcije i reakcije u društvu, okupljanja i aktivnog učešća umetnika i saradnika i uticaja koji ostavlja na publiku. Lajtmotiv koncepta festivala je „Umetnost je živa ako ima onih koji je konzumiraju“, odnos današnjeg društva prema umetnosti kao potrebi.

  Programsko rešenje i uređivačka politika NOAfest-a sa izrazitim interaktivnim i komunikacijskim karakteristikama upućuje ciljano na kulturno umrežavanje, razvijanje saradnje između različitik kulturnih sektora, umetnika i istoričara umetnosti, teoretičara umetnosti, likovnih kritičara, menadžera u kulturi zatim između privatnog i javnog sektora, slobodnih umetnika i kulturnih institucija, kao i međunarodnu saradnju. Sve navedeno, dalje ciljano vodi na razvijanje komunikacije sa publikom, bez koje umetnost ne može da živi i prihvatanja savremenih tokova u društvu.

  NOAfest 2018 počinje 12. septembra u 17h u Kulturnom centru Novog Sada. 

 • Pročitajte i...
  Apstraktni ideal Kevina Džeroma Eversona u Srbiji Apstraktni ideal Kevina Džeroma Eversona u Srbiji

  Nakon hvaljene prezentacije filmskih radova Kevina Džeroma Eversona (Kevin Jerome Everson) 2017. godine u galeriji Tejt Modern (Tate Modern) u Londonu, iscrpnog preseka karijere 2018. u Harvardskom filmskom arhivu (Harvard Film Archive) i retrospektive u pariskom Centru Pompidu u martu ove godine kao deo festivala Cinéma du réel, ovaj uticajan američki umetnik dolazi, na vrhuncu svoje uspešne karijere, u Muzej savremene umetnosti Vojvodine u Novom Sadu, na samostalnu izložbu svojih radova 24. maja.

  Lena kovacevic naxi portal Lena Kovačević: Koncert u Novom Sadu

  Lena Kovačević nastupiće u Novom Sadu 13. januara u 21:00 na koncertu u Pozorištu NIS-a povodom pravoslavne Nove godine, u okviru manifestacije Дoček.

  novi sad naxi Novogodišnja noć u Novom Sadu

  Novi Sad je ušao u 2019. godinu kao Omladinska prestonice Evrope. Дoček organizovan na pet lokacija u centru grada bio je u znaku mladih. Sarađujući sa evropskim i regionalnim zvezdama, mladi Novog Sada su predstavili svojim sugrađanima i mnogobrojnim turistima jedinstven koncept povezivanja popularne sa elementima elitne kulture.

  Praznični program u Novom Sadu Praznični program u Novom Sadu

  Dočekujući godinu u kojoj postaje omladinska prestonica Evrope, Novi Sad okuplja umetnike iz Poljske, SAD, Rusije, Кine, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine povezujući ne samo različite meridijane, već i različite žanrove i lokacije. Кroz koncept interkulturalnosti, spajajući delove elitne kulture sa popularnom kulturom, Novi Sad povezuje svoje mlade stvaraoce sa inostranim umetnicima, razvijajući lokalnu scenu kao deo priprema za 2021. godinu kada će grad postati Evropska prestonica kulture.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: