Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Idoli - Maljčiki

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Idoli - Maljčiki
  2. Bajaga - Dvadeseti vek
  3. Film - Pjevajmo do zore
  4. Kerber - Bolje da sam druge ljubio
  5. Viktorija - Rat i mir
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 14. novembar - 1 - Dodir noći
  2. 14. novembar - 2 - Dodir noći
  3. 14. novembar - 3 - Dodir noći
  4. Sanja Doležal - Četvrtak - Mojih 50
  5. 13. novembar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Karađorđeva šnicla Karađorđeva šnicla

  Ručak za prave gurmane.

  Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

  Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

 • Delta city
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.66 117.48 118.31
  CHF 106.96 107.71 108.47
  USD 105.83 106.58 107.33
 • Povezani članci
 • Najveće greške pri ulasku u vezu

  Biti zaljubljen, voljen i naći osobu koja nam u svemu odgovara jeste nešto čemu, na kraju dana, svi težimo. Ipak, nekada usled loših odluka srljamo u nekvalitetne odnose. Kako biste ovo izbegli potrebno je da budete iskreni prema sebi i otkrijete prave motive vašeg ulaska u vezu.
  05-12-2017 | 15:25 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-Mashiki  Često se motivi za ulazak u vezu ne kriju u istinskom dopadanju. Ovo su neki od najčešćih pogrešnih motiva za ulazak u vezu.

  Samoća - Neki ljudi teško podnose samoću, i uvek im je potreban oslonac. One neretko ulaze iz veze u vezu, gubeći tako individualnost. Naučite da budete samom sebi dovoljni, jer tek onda kada smo kompletni, možemo i drugome da se damo na pravi način.

  Slično ponašanje javlja se kod osoba koje imaju manjak samopouzdanja. Upoznajte se sa samim sobom, naučite da se volite i cenite. Tek kada sebe budete zavoleli i drugi će vas posmatrati kroz oči prave ljubavi.

  Zona komfora - Izaći iz zone komfora je veliki podvig za razvoj svačije ličnosti. Ne lišavajte sebe toga. Odvažite se da upoznate sebe, upustite se u nove izazove. Na taj način izbeći ćete odnos koji se bazira na monotoniji, koji vas ne pokreće već u kome "tapkate u mestu".

  Pritisak okoline - Ne dozvolite da na vas utiču pitanja okoline o braku, partnerima/partnerkama, čak i kada su najdobronamernija. Vaš život je vaša stvar i nema potrebe da zbog drugih pristajete na odnose koji vas ne ispunjavaju.

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: