Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Azra - Usne vrele višnje

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Azra - Usne vrele višnje
  2. Gibonni - Libar
  3. Sladjana Milošević - Recept za ljubav
  4. Željko Joksimović - Michelle
  5. Zabranjeno Pušenje - Zenica blues
 • Beograd Uzivo
 • Virtualni sajam
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 18. Oktobar - 1 - Dodir noći
  2. 18. oktobar - 2 - Dodir noći
  3. 18. oktobar - 3 - Dodir noći
  4. Čipi - Petak - Mojih 50
  5. 17. oktobar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Makaroni sa sirom Makaroni sa sirom

  Ukoliko vam je ponestalo ideja za brz obrok u pomoć pristižu makaroni kao nepogrešiv izbor.

  Kesten kuglice Kesten kuglice

  Ukusne kuglice koje se brzo pripremaju, a daće posebnu aromu vašoj jesenjoj trpezi.

 • Parni valjak koncert
 • Pozoriste na Terazijama
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.81 117.63 118.45
  CHF 106.14 106.89 107.64
  USD 104.67 105.41 106.15
 • Povezani članci
 • Najčešći razlozi za prevaru

  Prevara je jedan od najčešćih razloga prekidanja veze, a naučnici i psiholozi koji se bave oblašću muško-ženskih odnosa izdvojili su najčešće razloge zbog čega se ljudi upuštaju u prevare.
  18-04-2018 | 14:15 | Autor/Izvor: Naxi media-brightside

  Foto: Bigstockphoto-Viorel Sima

   

  Odsustvo intimnosti - Nedostatak razgovora sa partnerom i odsustvo podrške kod oba pola pokazao se kao jedan od razloga za preveru. Postoji stereotip da je glavni motiv prevare kod muškaraca sam čin seksa kao takav, ali u knjizi "Istina o varanju", savetnik za brak Gari Njumen kaže da je 47% muških klijenata koji su varali govorili o odsustvu istinske bliskosti sa partnerom.

  Prethodna iskustva i uticaj okoline - Ukoliko se osoba u prošlosti suočila sa preverom, prirodno je stanje da će sada biti na većem oprezu. Takođe, postoji velika verovatnoća da će novog partnera tretirati kao prethodni nju. Naravno ovo je jako individualna stvar, zavisi od samog karaktera i očekivanja osobe po pitanju veze. Ali, na preljubu, pokazuju istraživanja dosta utiče i sama okolina. Naime, u jednoj anonimnoj anketi, više od 75% muškaraca koji su počinili preljubu ukazali su na to da i njihovi prijatelji varaju svoje žene.

  Monotonija - Jednoličnost u odnosima je razlog zbog kojeg se 70% muškaraca i 49% žena odluče za prevaru. Želja da se proba nešto novo i drugačije kod oba pola budi želju da ovo iskustvo potraže na drugom mestu. Takođe ovo se odnosi i na nedostatak ispunjenosti i osećaja sreće po pitanju veze.

  Kriza srednjih godina - Odnosi se na doba u kome se partneri takođe odlučuju za prevaru, kako bi povećali samopouzdanje i zadovoljili potrebu da se ponovo osete poželjnima. Istraživanje pokazuje da se ova nagla promena obično depšava na završetku jedne decenije života u 29-oj, 39-oj ili 49-oj godini. Naravno, to ne znači da požrtvovan suprug ili supruga iznenada varaju čim napune 39 godina. Ovo doba je samo jedan od pratećih faktora koji mogu uticati na urušavanje veze. 

  Zavisnost od društvenih mreža - Kod parova u kojima jedan od partnera posvećuje previše vremena četovanju na društvenim mrežama postoji velika mogućnot za prevaru. Virtuelni odnosi i virtualna komunikacija mogu postati stvarni. Oba faktora stvaraju povoljno okruženje za preljubu.

   

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: