Meridine sportske igre

Povodom premijere filma "Hrabra Merida", Naxi radio i Taramount film vas pozivaju na Meridine sportske igre!

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 20.08.2012. - 14:20:00

Meridine sportske igre

Naxi radio i Taramount film vas pozivaju da se prijavite za takmičenje i osvojite karte, poklon pakete iz filma "Hrabra Merida" i poklon pakete Naxi radija.

Od ponedeljka 20. avgusta do četvrtka 30. avgusta, pozovite Naxi radio na telefon 318 65 16 i prijavite se za takmičenje koje će se održati 1. septembra na Naxi plaži.

Na ovaj telefon se prijavljujete za učestvovanje na Meridinim sportskim igrama na Naxi plaži 1. septembra od 17 časova. Prijavljeni će se takmičiti u 3 discipline: streličarstvu, bacanju "kamena" s ramena i vrtenju hulahopa i time dobiti priliku da među prvima pogledaju najnoviji Piksarov hit sa svojom ekipom!

Meridine sportske igre

Stručni žiri će na licu mesta ocenjivati uspešnost u sportskim igrama. Prema broju osvojenih poena, prvo mesto biće nagrađeno sa 10 karata za film "Hrabra Merida", drugo mesto osvaja 6 karata, a treće mesto 4 karte. Takmičari koji zauzmu mesta od 4. do 18. osvojiće po dve karte za film. Prva tri mesta dobijaju i poklon pakete sa promotivnim materijalima iz filma i poklon pakete koje je za njih obezbedio Naxi radio.

Budite hrabri! Dođite na Meridine sportske igre!

Prijavite se! Dobra zabava je zagarantovana!

Kontaktiraj nas