-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
- Zana - Majstor za poljupce
- Minea - Rano
- Kerber - Ratne igre
- Tony Cetinski - Cuvam Ljubav
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
Kus kus s povrćem
Kus kus je tradicionalno jelo porekla iz Severne Afrike, a poslednjih godina je veoma popularan i u našoj zemlji. Napravite sami kus kus kod kuće.
19-05-2016 | 13:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Marco Mayer
Sastojci:
- 1/2 pakovanja kus-kusa
- 100 g graška
- 100 g šargarepe (na kolutove)
- 100 g kukuruza šećerca
- 150 g brokolija
- 3 kašike maslinovog ulja
- 100 g svežih shiitake gljiva ili vrganja (bez stabljika, iseći na trakice)
- 2 kašike limunovog soka
- 1 kašika iseckanog peršuna
- 1 kašika iseckanog bosiljka
- so i biberPriprema: Kus-kus pripremite po uputstvu, poklopite i ostavite da stoji najmanje 20 minuta. U Delimano šerpi, u kipućoj vodi, kojoj ste dodali prstohvat soli, skuvajte grašak, izvadite ga i odmah stavite u hladnu vodu da zadrži lepu boju. Nakon toga, u kipućoj posoljenoj vodi skuvajte šargarepu i brokoli. U Delimano tiganju zagrejte malo maslinovog ulja, dodajte gljive i pirjajte ih nekoliko minuta. Začinite i sve zajedno još kratko propirjajte. Gljivama dodajte kus-kus, kuvano povrće, oceđen kukuruz šećerac, 2 kašike maslinovog ulja i sve poprskajte limunovim sokom i pospite naseckanim začinskim biljem.
-
Pročitajte i...Aromatična, marinirana junetina
Evo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
Tortilja sa piletinom i rukolomNajjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: