-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Ostani djubre do kraja
- Toše Proeski - Pratim te
- Karolina Gočeva - Srescemo se opet
- Piloti - Cini mi se da
- Kićo Slabinac - Zbog jedne divne crne zene
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Jagnjetina u paradajz sosu
Evo sjajne preporuke za obilan ručak tokom vikenda koji je pred nama.
03-06-2016 | 14:49 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-AndreySt
Sastojci:
- 2 kg jagnječeg buta
- 150 g slanine
- 100 g karfiola
- 3 šargarepe
- 3 paštrnaka
- 4 lista kelja
- 6 pečuraka
- 2 dcl soka od paradajza
- 200g kisele pavlake
- 25g soli
- 25 g bibera
- 2 kašike začina od sušenog povrća
Priprema: Jagnjeći but napuniti slaninom, utrljajti začin od sušenog povrća, staviti u đuveč i preliti vrelim uljem. Dodati iseckanu zelen, kelj, karfiol, pečurke i dinstati dok ne omekša. Dodati sok od paradajza i ostaviti meso da krčka. Pečeno meso iseći na komade, poređati u činiju, a u sos dodati kiselu pavlaku i prokuvajti. Meso preliti sosom, a povrće poređajti okolo -
Pročitajte i...Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
Humus sa avokadomLagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: