Izaberite novi Tonyjev singl

Od 14 do 21. septembra, ekskluzivno na Naxi radiju, vi odlučujete koja pesma će postati sledeći Tonyjev singl!

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 14.09.2012. - 15:10:00

Izaberite novi Tonyjev singl

U poslednjoj nedelji septembra će biti objavljen dugoočekivani novi album Tonyja Cetinskog, a kako sam Tony kaže da najviše ceni mišljenje svojih fanova i publike odlučio je da ih zamoli za pomoć u odabiru novog singla.

Od petka, 14.septembra slušajte Naxi radio i čućete refrene tri pesme koje su u "najužoj konkurenciji" za novi singl.
Na Tonyjevoj oficijalnoj Facebook strani (KLIKNI) glasajte za pesmu koja vam se najviše svidela a nakon prebrojavanja glasova, 21.septembra, znaćemo ime trećeg singla sa novog albuma. Dakle,samo od vaših glasova zavisi koja će se to pesma sa novog Tonyjevog albuma "zavrteti" na Naxi radiju i stanicama u regionu.
U pitanju su 3 potpuno nove pesme čije refrene premijerno slušate na Naxi radiju a na Tonyjevoj FB stranici glasate za jednu od njih. Pobednička pesma biće pesma koju ćemo svi slušati od 21. septembra.

"Hvala svima na podršci i energiji kojom nadahnjujete mene i ekipu koja vrijedno radi na stvaranju mog novog albuma", poručio Tony Cetinski i dodao "mišljenje moje publike mi je najvažnije i zato sam odlučio zamoliti ih za pomoć kako bi zajednički donijeli jednu važnu odluku."

Poslušajte kako zvuče delovi pesama!


 
Kontaktiraj nas