Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Tap 011 - Okreni broj 95

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Tap 011 - Okreni broj 95
  2. Merlin - Smijehom strah pokrijem
  3. Elektricni Orgazam - Da si tako jaka
  4. Dejan Cukić - Ja bih da pevam
  5. Prljavo Kazalište - Iz nekih starih razloga
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Sara Milutinović - Petak - Mojih 50
  2. 12. decembar - 1 - Dodir noći
  3. 12. decembar - 2 - Dodir noći
  4. 12. decembar - 3 - Dodir noći
  5. Sara Milutinović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Posna salata od povrća Posna salata od povrća

  Ukusna posna salata, idealna za praznični post.

  Punjene urme Punjene urme

  Ukusan slatki zalogaj koji se brzo priprema.

 • Delta city
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.70 117.52 118.35
  CHF 105.98 106.72 107.47
  USD 104.43 105.17 105.90
 • Povezani članci
 • IKEA: Konkurs za novih 250 radnih mesta

  Izgradnja prve robne kuće IKEA je već uveliko počela, a paralelno sa gradnjom okupljaju i tim koji će u Beogradu raditi na ostvarenju IKEA vizije - stvaranje bolje svakodnevnice za što veći broj ljudi. U prethodnim mesecima pridružilo im se 50 novih kolega, a u narednim nedeljama objavljujni su konkursi za preostalih 250.
  20-01-2017 | 15:36 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Pristop promo


  U periodu od 20. do 29. januara i od 27. februara do 7. marta IKEA objavljuje konkurs za nove radnike u odeljenjima prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektom, odnosa s kupcima, procene štete i popravke nameštaja, dostave proizvoda, hrane, kontakt centru i kolege za rad na kasama.

  Ovo je do sada najveći talas zapošljavanja za robnu kuću IKEA. Zapošljavanje se odvija na uobičajeni IKEA način. Prijave zainteresovanih kandidata primaju se preko internet stranice IKEA Srbija www.ikea.rs  gde se mogu naći sve informacije o postupku zapošljavanja, a prvi korak je podnošenje biografije. Nakon pregleda pristiglih biografija slede telefonski intervjui, a potom i razgovori uživo, kao i procenjivanje kandidata kroz tzv. evaluacioni centar, gde se, osim poslovnih veština, procenjuje i usklađenost ličnih vrednosti kandidata sa vrednostima kompanije IKEA.

  Vrednosti na kojima IKEA temelji svoje poslovanje i traži ih u svojim zaposlenima su, pre svega: zajedništvo – jer svi zaposleni doprinose napretku i samo zajednički je moguće ostvariti IKEA viziju, odnosno stvarati bolji svakodnevni život za što veći broj ljudi; skromnost i snaga volje – gde skromnost ne znači držati se po strani, jer ponekad moramo biti odlučni kako bismo bili plemeniti; vođenje ličnim primerom – jer ljude inspiriše ponašanje drugih i zato IKEA zaposleni svojim ponašanjem treba da daju dobar primer kolegama, ali i kupcima; briga o troškovima – jer dobre rezultate možemo ostvariti i uz pažljivo planiranje resursa; i stalna težnja za napredovanjem – i to kroz postavljanje pitanja i znatiželju.

  Robna kuća IKEA u Beogradu otvara se na leto 2017. godine, u Bubanj Potoku. Ukupno će zaposliti oko 300 ljudi koji će se brinuti za oko 3 miliona posetilaca, koliko se očekuje u prvoj godini poslovanja, kao i za više od 9.500 proizvoda, koliko će ponuditi našim posetiocima i kupcima.

 • Pročitajte i...
  IKEA zabeležila rast prometa IKEA zabeležila rast prometa

  IKEA Srbija je postigla vrlo dobre rezultate u drugoj finansijskoj godini poslovanja, ostvarivši promet od preko 6,4 milijarde dinara (51,7 miliona evra), što predstavlja rast ukupne prodaje od 7,5% a internetske za 81,5%. U istom periodu više od 1,4 miliona posetilaca potražilo je inspiraciju i rešenja za uređenje doma u robnoj kući IKEA u Beogradu, dok je na veb stranici www.ikea.rs ostvareno preko 23 miliona poseta.

  IKEA proslavlja svoj drugi rođendan u Srbiji IKEA proslavlja svoj drugi rođendan u Srbiji

  U subotu 10. avgusta IKEA Beograd proslavlja drugu godinu poslovanja u Srbiji. Tokom proteklih 12 meseci oko 1,4 miliona posetilaca je u robnoj kući u Bubanj potoku potražilo inspiraciju i rešenja za uređenje doma, dok je na veb stranici www.ikea.rs ostvareno preko 13 miliona poseta.

  IKEA: Inovacije u prečišćavanje vazduha pomoću zavese IKEA: Inovacije u prečišćavanje vazduha pomoću zavese

  Uskoro će postati moguće smanjiti uobičajeno zagađenje vazduha u zatvorenim prostorijama - samo pomoću zavese. Površinska obrada na bazi minerala u kontaktu sa svetlom omogućava da nova IKEA zavesa uništi zagađivače iz vazduha, saopštavaju iz ovog, svetski popularnog lanca proizvodnja nameštaja.

  IKEA: Rodna ravnopravnost među zaposlenima IKEA: Rodna ravnopravnost među zaposlenima

  Zatvaranje jaza između polova nema samo humanističke razloge, već i ekonomske, pa se kompanije sve više usredsređuju na jačanje jednakosti između polova.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: