-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Ti Mozes Sve, Al Jedno Ne
- Meri Cetinić - Potraži me u predgradju
- Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski
- Divlje jagode - Krivo je more
- Merlin - Nešto lijepo treba da se desi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
Hrskava pita sa jabukama
Vruća hrskava pita sa jabukama oduševiće i one koji nisu ljubitelji slatkiša.
15-01-2016 | 15:11 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-margouillat photo
Sastojci:
- 200 g oštrog brašna
- 100 g margarina
- oko 70 ml ledne vode
- malo soli
- kalup za torte 26 cm
Za fil:
- 1,5 - 2 kg jabuka
- 1/2 šoljice smeđeg šećera
- 2 kašike brašna
- 1 kašičica cimetaPriprema: Testo umesiti i staviti u kalup koji ste pre toga malo namazali margarinom. Dok ljuštite jabuke, ostavite testo u frižideru. Jabuke izrežite, ne moraju biti sitne, samo da nisu rendane. Pomešajte ih sa šećerom, cimetom i brašnom i rasporedite ih po testu. Pitu ne prekrivajte testom nego pravite nešto poput hrskave korice. Šoljicu smeđeg šećera, šoljicu brašna
i pola šoljice margarina umesite i sa time prekrijte jabuke. Ostavite sve u frižideru na 15 minuta. U rerni zagrejanoj na 230 stepeni prvo se zapeče 15 minuta, a zatim se smanji na 190 stepeni i peče se još 35-40 minuta. -
Pročitajte i...Omiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
Domaći sladoled od jagode i avokadaUopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...
Tart sa čokoladom i malinamaSočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: