-
Poslednjih 5 pesama
- Neno Belan - Rijeka snova
- Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
- Crvena jabuka - Deni
- Flamingosi - Obala
- Vlado Georgiev - Šta bi prijatelji moji
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoZdrava salata sa sirom i jagodama
Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave
Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
Korisni saveti za prevenciju visokog pritiskaVeća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
-
PutovanjaSedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu
U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetiteU Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
-
PreporučujemoRešite se korova na prirodan način
Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Gaspačo čorba
Ljubitelji španske kuhinje, obožavaju gaspačo čorbu koja se brzo i jednostavno priprema.
22-01-2016 | 11:46 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Oleksandra Naumenko
Sastojci:
- 100 g krastavaca
- 700 g paradajza
- 300 g svežih paprika
- 2 glavice crnog luka
- 100 g majoneza
- pola tube koncentrata od paradajza
- 2 kašike sirćeta
- 4 dl bujona
- 10 kapi tabaska
- 1 kašičica mlevene paprike
- so
- biber
dodaci za čorbu:
- 3 jaja tvrdo kuvana
- 3 kriške hleba(propržene kocke)
- 2 glavice crnog luka
- 1 veza peršuna
- 2 kašike kapraPriprema: Oljuštite krastavac, paradajz i luk. Dodajte paprike i propasirajte u mikseru. U ohlađeni bujon stalno mešajući dodajte majonez, koncentrat paradajza, sirće, tabasko i propasirano povrće. Dodajte so, biber i mlevenu papriku. Ostavite čoru u hladnjaku da se ohladi. Služite čorbu uz dodatke, servirane u posebnim činijicama. Svako ih po svom nahođenju sipa na čorbu.
-
Pročitajte i...Aromatična, marinirana junetina
Evo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
Tortilja sa piletinom i rukolomNajjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: