Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Parni Valjak - Sve još miriše na nju

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Parni Valjak - Sve još miriše na nju
    2. Oktobar 1864 - Denis
    3. Denis & Denis - U ritmu me okreni
    4. Bajaga - Zažmuri
    5. Jelena Tomašević - Okeani
  • Beograd Uzivo
  • Future Park
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Slaven Došlo - Petak - Mojih 50
    2. 23. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 23. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 23. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Slaven Došlo - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Piletina sa zelenim povrćem Piletina sa zelenim povrćem

    Piletina u kombinaciji sa zelenim povrćem idealna je preporuka za ručak, jer je hranljiva a povrće bogato vitaminima i mineralima. Vaš organizam u hladnim danima koji predstoje biće vam zahvalan na "vitaminskoj bombi" koju donosi Frikom-ov HRONO Mix.

    Domaće tufahije Domaće tufahije

    Ukoliko ste ljubitelj ovog istočnjačkog deserta, oprobajte se u njegovom pravljenju i kod svoje kuće.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 118.53 119.37 120.20
    CHF 101.87 102.59 103.30
    USD 100.02 100.72 101.43
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Domaće krofne sa čokoladom

    Čokoladnim krofnama gotovo niko neće odoleti. Prisetite se divnog mirisa bakine kuhinje.




    09-11-2017 | 16:25 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/nata_vkusidey

     

     Sastojci:

    - 2 jaja
    - 1,5 dl tople vode
    - 1,5 dl toplog mleka
    - 1/2 kocke kvasca
    - 1 ravna kašičica praška za pecivo
    - 600 g brašna
    - 3 kašike šećera
    - 2 kašike ulja
    - prstohvat soli
    - malo rendane kore limuna
    - mast ili ulje za prženje
    - 250 g čokolade
    - 7 kašika ulja

    Priprema: U mlaku vodu stavite kvasac i šećer da odstoji. U činiji razmutite jaja sa malo soli, dodajte nadošao kvasac, toplo mleko, ulje i rendanu koru limuna. Promešajte, sipajte prašak za pecivo i postepeno dodajte brašno i mesite testo, sve dok ne prestane da se lepi za ruke. Prekrijte krpom i ostavite pola sata da odstoji. Rasklagijajte nadošlo testo. Čašu ili modlu pospite brašnom i pravite krugove. Krofne ređajte na krpu, a kada iskoristite sav materijal prekrijte ih krpom i ostavite da odstoje 15 minuta. Mast ili ulje sipajte u šerpu i zagrejte da bude vrelo, smanjite temperaturu i przite krofne na umerenoj temperaturi. Pržene krofne, poređajte i prelijte otopljenom čokoladom sa uljem.

  • Pročitajte i...
    Domaće tufahije Domaće tufahije

    Ukoliko ste ljubitelj ovog istočnjačkog deserta, oprobajte se u njegovom pravljenju i kod svoje kuće.

    Kuglice od suvih smokava, kokosa i keksa Kuglice od suvih smokava, kokosa i keksa

    Ova poslastica lako se priprema i pravi je slatki zalogaj uz čaj ili kafu! Za poseban predah tokom radnog dana.

    Mus od bundeve Mus od bundeve

    Ovoj jesenjoj poslastici niko neće odoleti!

    Čokoladne kruške Čokoladne kruške

    Napravite desert koji će izgledom i ukusom oduševiti vaše goste.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: