Dan sa Svetom na plaži

Ovog ponedeljka, Sveta Stefanović, najbolji prijatelj Beograda prikazao se u najboljem svetlu uživo na Naxi plaži, u svojevrsnoj interaktivnoj predstavi u kojoj je pokušao da predstavi kako zaista izgleda jedan "Dan sa Svetom".

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 04.09.2012. - 13:15:00

Dan sa Svetom na plaži

Počelo je kao i svaki drugi dan, buđenjem, razvlačenjem po krevetu, a onda i tuširanjem, tokom kog Sveta dobija najveći broj ideja za svoje priče... a zatim je posetioce upoznao i sa čarima gradskog prevoza koji je njegova večita inspiracija, ali i sa jednim "običnim danom" na Naxi radiju.

Dan sa Svetom na plaži

Najzanimljiviji deo svim Svetinim fanovima bila je "prezentacija" njegovog života pomoću različitih predmeta kojima je dočarao svoje detinjstvo, provod, karakter, druženja... Iz ranca se, prvo, pojavila Rubikova kocka- jer je zanimljiva, a Sveta nikada nije uspeo da reši ni jednu stranu, pa je pomoć potražio od posetilaca... zatim, igračka Patrik, jer ponekad i samog sebe podseća na smotanu morsku zvezdu, najboljeg druga Sunđer Boba iz populanrog crtanog filma... Tu je bio i šah - jer Sveta voli da se takmiči, u svemu, pa je razmenio par poteza sa posetiocima na Naxi plaži.

Dan sa Svetom na plaži

U skladu sa prvim danom škole, Sveta je poneo i stare sveske iz osnovne škole i slike, pa su gledaoci mogli da pročitaju i par njegovih radova iz najmađih dana. Organizovana je i specijalna nagradna igra - onaj ko bi pronašao Svetu na njegovoj slici iz trećeg razreda osnovne, osvajao je frizbi...

Dan sa Svetom na plaži

Sveta je pokazao kako izgleda kad on dogovara izlazak sa svojim društvom, i otkrio nešto više o mestima na koja voli da izlazi, da bi ispričao nešto više i o svojim hobijima, od kojih je jedan i pecanje. I onda je postalo jasno čemu štap za pecanje koji je bio sve vreme pored njega- poklončićima je, vrlo uspešno, pecao posetioce Naxi plaže i, sve u svemu, uz mnogo smeha pokazao svima zašto Svetu vole i doživljavaju kao jednog od njih.

Dan sa Svetom na plaži

Kontaktiraj nas