Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Bebi Dol - Rudi

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bebi Dol - Rudi
    2. Denis & Denis - Oaza snova
    3. Kerber - Ratne igre
    4. Riblja čorba - Kada padne noć
    5. Piloti - Ne Veruj U Idole
  • Beograd Uzivo
  • Revita
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Milena Radulović - Petak - Mojih 50
    2. 23. maj - 1 - Dodir noći
    3. 23. maj - 2 - Dodir noći
    4. 23. maj - 3 - Dodir noći
    5. Milena Radulović - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Šareni kuglof Šareni kuglof

    Napravite ukusni kuglof i zasladite se u vikendu koji predstoji.

    Domaća krem čorba od šargarepe Domaća krem čorba od šargarepe

    Napravite ukusnu krem čorbu od šargarepe u domaćoj radinosti.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.13 117.95 118.78
    CHF 104.31 105.04 105.78
    USD 104.74 105.47 106.21
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Da li pravilno konzumirate hranu?

    Poseta restoranu podrazumeva i određen bonton. Naučite kako bi pravilno trebalo konzumirati jela japanske, meksičke ili italijanske kuhinje.




    04-04-2019 | 14:28 | Autor/Izvor: Naxi media-brightside

    Foto: Bigstock- anatoliy_gleb

     

    Soja sos - Sve popularniji i u Srbiji, a pretežno se vezuje za japansku kuhinju. Posudu u koju se sipa soja sos nikada nemojte napuniti celu. Sipajte tek da prekrije dno i postepeno dosipajte po potrebi.

    Suši - Iako se listići đumbira uvek daju kao dadatak sušiju, njega ipak treba jesti odvojeno, nikako spajati sa sušijem. On se obično jede nakon što pojedete komadić sušija, kako bi anulirao ukus jela koji ste upravo pojeli i osvežili dah. Kada je reč o susiju, znajte da se u soja sos, umače samo jedan strana, zapravo kraj i to samo jednom. Pravilo konzumiranja sušija nalaže da uvek koristite štapiće ili ruke, nikako viljušku.

    Vasabi - Ljubitelji pikantnijeg ukusa, zasigurno uvek hranu začine vasabijem, ali bi trebalo obratiti pažnju kojom količinom možete začini suši. Previše vasabija nije preporučljivo, jer utiče da se izgubi primarni ukus hrane. Dodajte malo vasabija soja sosu i tako ga konzumirajte.

     

    Špageti - Kada je reč o ovom popularnom italijanskom jelu, kao pribor se koriste viljuška i kašika, pri čemu kašika služi kao oslonac na kome ćete špageti uvrteti oko viljuške.

     

    Pica - Pica se jede rukama, tako što deo na kom se nalazi kora čvrsto uhvatite, tako da se parče savije, a prvi zalogaj se uvek odnosi na špic, odnosno središnji deo.

    Burito - Kako biste održali strukturu, burito držite obema rukama, a zaštitnu foliju ili papir postepeno skidajte. Nije preporučljivo da vam prvi zalogaj bude u sredini, već sa strana, kako biste izbegli ispadanje hrane iz tortilje. 

     

     

  • Pročitajte i...
    pas naxi Neodoljve fotografije pasa: Ko će pre uhvatiti poslasticu?

    Nemački fotograf Kristian Vieler vratio se sa još više smešnih fotografija pasa uslikanih tokom pokušaja da uhvate hranu.

    Neobična joga sa Sofi Tarner Neobična joga sa Sofi Tarner

    Sofi Tarner, zvezda serije Igra prestola i X-Men Mračni Feniks, rešila je da se sa Vogue-om upusti u ne tako uobičajen joga trening. Ona je u ovom poduhvatu imala posebne pomagače - jariće.

    Kafić u Japanu za ljubitelje životinja Kafić u Japanu za ljubitelje životinja

    U Japanu je otvoren kafić, u kome je dozvoljeno, čak i poželjno igranje sa mladuncima životinja.

    Uskrs: Brze ideje za ukrašavanje Uskrs: Brze ideje za ukrašavanje

    Pripradnici pravoslavne hrišćanske veroispovesti ovog vikenda obeležavaju proslavu Uskrsa, pa ukoliko do sada niste osmislili na koje sve načine možete obeležiti ovaj praznik, nudimo vam par saveta. Dekoracija hrane, enterijera i poklona nikada nije bila zanimljivija.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: