Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Oliver Mandić - Bobane

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Mandić - Bobane
    2. Tony Cetinski - Blago onom ko te ima
    3. Djordje Balašević - Ja luzer
    4. Massimo Savic - Samo za tvoje oci
    5. Zdravko Čolić - Sto ti dadoh
  • Beograd Uzivo
  • Odeon travel
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vesna Čipčić - Petak - Mojih 50
    2. 22. avgust - 1 - Dodir noći
    3. 22. avgust - 2 - Dodir noći
    4. 22. avgust - 3 - Dodir noći
    5. Vesna Čipčić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Kroketi od piletine Kroketi od piletine

    Ukoliko volite krokete, obožavaćete ih i u ovoj kombinaciji ukusa.

    Mafini sa višnjama Mafini sa višnjama

    Neodoljivi mafini za celu porodicu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.08 117.90 118.73
    CHF 107.35 108.11 108.86
    USD 105.78 106.52 107.27
  • Povezani članci
  • Američki hamburger

    Ukoliko ste pravi gurman i ljubitelj mesa, ovaj recept će vas oduševiti.




    16-05-2016 | 13:28 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Fudio

     

    Sastojci:

    - 800 gr juneće meso bez masti, krupno mleveno
    - 0,25 kašičice beli luk u prahu
    - 0,25 kašičice crni luk u prahu
    - 0,25 kašičice so
    - 0,25 kašičice suvi biljni začin
    - 1 komad jaje umućeno
    - 8 komada slani krekeri sitno izmrvljenih, ili prezle
    - 4 komada tost sir isečen
    - senf po ukusu

    Priprema: U posudi za mešenje, pomešajte meso sa svim ostalim sastojcima. Dobro promešajte dok se masa potpuno ne izdjednači. Formirajte 4 pljeskavice, tako da debljina bude više od 1,5 cm.
    Zagrejte gril tiganj na srednju temperaturu. Pecite svaku stranu otprilike 5 minuta, za srednje pečeni burger - pljeskavicu. Kad je burger - pljeskavica gotova, stavite tost sir odozgo i izvadite iz tiganja. Uzdužno isečene zemičke stavite unutrašnjom površinom da se zapeku u tiganju, oko 1 - 2 minuta. U zapečene zemičke, ubacite burger - pljeskavicu, koja se odmarala par minuta, i dodajte priloge: crveni luk sečen na kolutove, paradajz sečen na tanke kolutove, krastavac sečen na kolutove, zelenu salatu sečenu na trake, prema ukusu i želji.

  • Pročitajte i...
    Kroketi od piletine Kroketi od piletine

    Ukoliko volite krokete, obožavaćete ih i u ovoj kombinaciji ukusa.

    Meksička salata Meksička salata

    Povrtna salata koja će zadovoljiti ljubitelje pikantnijih ukusa.

    Pohovani karfiol Pohovani karfiol

    Pohovano povrće je uvek odličan izbor kada vam ponestane ideja za ručak. Uz sos po želji dobićete jako ukusan zalogaj.

    Zapečeni krompir sa ruzmarinom Zapečeni krompir sa ruzmarinom

    Krompir napravljen na ovaj način može se služiti u salatu od sezonskog povrća.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: